Titlurile zilei

Inconștiența putea să-l coste scump pe un livrator de la Glovo! Ce a făcut îi putea aduce moartea

Publicat: 05 oct. 2022
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Inconștiența putea să-l coste scump pe un livrator de la Glovo Ce a făcut îi putea aduce moartea
Un livrator de la Glovo, cu o motocicleta, a fost la un pas de o tragedie

Un livrator de la Glovo cu o motocicletă s-a aruncat singur în brațele morții. Din goana după comenzi și după bani, a vrut să evite traficul pentru a nu pierde timpul și era să creeze o tragedie. A ocolit aglomerația, mergând pe trotuar, și pentru a-și continua drumul și a trece pe culoarea verde de la semafor s-a băgat în fața rândului de mașini

Momentul de inconștiență a fost surprins de un șofer din trafic. În imagini se vede cum un livrator de la Glovo trece pe stradă, chiar în fața unei mașini. După ce și-a făcut loc pe trotuar, a continuat deplasarea pe șosea fără ca măcar să se asigure. A trecut pe culoarea verde a semaforului într-o grabă maximă, neștiind că și-a pus viața în pericol.

traficul și tanarul de la glovo
Pe strada Silvestru din Iași, un tânăr de la Glovo era să creeze o tragedie

Un livrator de la Glovo a fost la un pas de o tragedie

tanarul pe motocicleta, de la Glovo
Un livrator de la Glovo a evitat persoanele de pe trotuar, ca apoi să intre pe șosea direct în fața unei mașinii

Joi, 29 septembrie 2022, pe strada Silvestru din Iași, un tânăr de la Glovo era să creeze o tragedie. Încercând să evite aglomerația, tânărul s-a băgat în fața rândului de autoturisme ce așteptau culoarea verde a semaforului. Acesta a evitat persoanele de pe trotuar, ca apoi să intre pe șosea, direct în fața unei mașini.

Incidentul a fost filmat de camera de bord a unuia dintre autoturismele ce așteptau la semafor. În imagini se vede cum un tânăr livrator de la Glovo care circula pe motocicletă intră brusc pe bandă fără să se asigure. La doar 100 de metri mai încolo se afla o mașină de la Poliția Rutieră. Inconștiența l-a determinat să se arunce în fața primului autoturism care plecase de pe loc după apariția culorii verzi a semaforului. Se observă că nici nu se asigură, iar apoi se face nevăzut printre mașinile din trafic.

„Polițiștii rutieri ieșeni s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spațiul public și efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, declară reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași

un tanar de la glovo ce asteapta sa treaca de pe trotuar pe carosabil
Livratorul de la Glovo se aruncă în fața autotorismului și apoi s-a făcut nevăzut printre mașinile din trafic

Curajul tinerilor și neatenția șoferilor creează teribile accidente

un tanar livrator de la Glovo, pe motocicleta
Un livrator de la Glovo a simțit adrenalina maximă, la un pas de o tragedie

Incidentele cu motocicliști sunt aproape la ordinea zilei. Neatenția șoferilor și curajul tinerilor de a se infiltra și prin cele mai mici spații dintre mașini, bazându-se pe puterea motorului, duc la accidente teribile.

În urmă cu câteva zile, un accident ce putea avea un final tragic a avut loc pe Șoseaua Păcurari între un motociclist și un autoturism. Luni, 26 septembrie 2022, șoferul unei mașini marca Dacia Duster nu a oferit prioritate unui motociclist ce conducea regulamentar și era să-l trântească la pământ. La intersecția cu Moara de Foc de pe Șoseaua Păcurari, șoferul Daciei nu s-a asigurat când a virat la stânga și tânărul, venind cu viteză, aproape că nu a avut timp să frâneze.

Astfel de accidente se întâmplă foarte des în Iași și nu numai. Atât șoferii autoturismelor, cât și motocicliști sunt neatenți și nu respectă întotdeauna conduita preventivă, nici regulile de circulație.

Astfel de comportamente în trafic determină tragediile în care se sfârșesc vieți sau rămân urme pe viață. Incidentul cu un livrator de la Glovo se putea sfârși dramatic.

Comentarii
  • Nu contează, bine că a adus comanda la timp. Se cunoaște faptul că un distribuitor se mișcă mai rapid ca autoritățile dotate cu sisteme de semnalizare sonoră și luminoasă.

  • Livratorii sunt niste golani deghizati intr-un soi de serviciu public, pentru diferite soiuri de putori. In Romania, oricine desfasoara o activitate de transport ar trebui sa posede un atestat. Evident, in urma unei pregatiri si al unui examen. Ori, acesti golani, acesti pirati stradali, n-au nici o forma de respect fata de legislatie. Multi oameni nevinovati vor avea probleme legale din pricina acestor elemente, mai devreme sau mai tarziu. Si nu e corect!

  • cea mai mare prostie de dupa 1989: livratorii pe scutere si biciclete si trotinetele pentru cetateni. cat de imputit sa fii sa nu poti sa-ti faci o tigaie de cartoafe prajite cu niste ochiuri s carnati cabanos cand tie foame sau sa mergi in plm cu tramvaiul sau autobuzul la servici si scoala sau pe jos in pana mea. si apoi ne miram ca lumea e obeza sau ca musulmanii radicalizati ne arunca in aer sau ne fac ciur cu kalasul.

  • Articol de kko. Plin de daca , s-ar fi putut, etc.
    Aveti macar decenta sa va semnati cand veniti cu asa stiri.
    Apropo, de unde stii ca nu s-a asigurat?
    De ce nu scrii ceva despre traficul infernal, despre camioanele din oras, despre semafoarele care se sincronizeaza cu trenul din gara, despre drumurile si trotuarele suprainaltate. A, stiu, ai oprire de la stapanire.

Adauga un comentariu