Cancan ultimă oră

Incredibil cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru bona copiilor: ,,E filipineză și face deja parte din familia noastră”

Publicat: 09 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incredibil cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru bona copiilor E filipineză și face deja parte din familia noastră
Originară din Filipine, bona s-a alăturat familiei Măruță imediat după venirea pe lumea a lui David

Andra și Cătălin Măruță bagă mâna adânc în buzunar pentru cea care se ocupă de copiii lor. Timpul înseamnă bani, iar cei doi sunt conștienți de asta și sunt dispuși să plătească oricât atunci când vine vorba de cei mici.

 Pe principiul ”obrazul subțire cu cheltuială se ține”, Andra și Cătălin Mărută au apelat la ajutorul unei bone filipineze care se dedică în totalitate celor doi copii. Eva și David au nevoie de atenție non-stop, iar cei doi părinți au găsit persoana potrivită pentru nevoile celor mici, ba mai mult, filipineza este considerată noul membru al familiei Măruță:

”Am aceeasi bona, de cinci ani in casa, e filipineza si face deja parte din familia noasta. L-a ingrijit prima data pe David. Acum este bona pentru amandoi, dar se ocupa mai mult de Eva acum. Numai cand baietelului meu ii este foarte dor de ea si ii zice „hai stai si cu mine putin”, atunci eu raman cu fata si sta ea cu fiul meu”, spunea Andra, în anul 2016.

Andra și Cătălin Măruță plătesc bani frumoși pentru bona copiilor

Originară din Filipine, bona s-a alăturat familiei Măruță imediat după venirea pe lumea a lui David. Dacă vă imaginați că pretențiile sunt mici, ei bine, una dintre obligațiile pe care le are filipineza este cea de a comunica în limba engleză cu cei mici. În anul 2014, vedetele i-ar fi plătit în jur de 1.000 de euro pe lună, suma ajungând, acum, aproape de 2.000 mii de euro.

Cât despre educația micuților, Andra și Cătălin Măruță investesc o mică avere. Începând de la taxele școlare până la rechizite, soții Măruță nu fac rabat la calitate. Dacă taxa de înscriere este de 1.150 de euro, taxele anuale merg de la 8.950 la 12.500 de euro. Plata fiecărui an include asigurarea elevilor, asistență academică, biblioteca digitală.

Căsătoriți de 13 ani, Andra și Cătălin au doi copii care le calcă pe urme. Eva și David au 6 și 10 ani.

 

Adauga un comentariu