Actualitate

Incredibil! Ludovic Orban numește pomeni alocațiile copiilor. Apel către parlamentari: „Nu mai votați astfel de pomeni” – VIDEO

Publicat: 05 iun. 2020
Îndemnul premierului Ludovic Orban. Ce le transmite românilor cu referire la coronavirus
Premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a făcut o serie de declarații înfiorătoare despre copiii românilor și despre alocațiile lor. Orban, președintele celui mai important partid din țară, a numit alocațiile copiilor drept pomeni. El a anunțat, vineri, că analizează modul în care poate ataca la Curtea Constituțională legea care dublează alocațiile copiilor și a făcut un apel la parlamentari ”să nu ai voteze pomeni”.

”Suntem în analiză (cu privire la posibilitatea de a ataca dublarea alocațiilor copiilor la CCR – n.r.). Noi suntem un guvern responsabil. Tot ceea ce votează Parlamentul de o bună bucată de timp nu are nicio legătură cu realitatea economică din România – noi și noi acte normative care generează scăderi de venituri, care generează noi cheltuieli și care riscă să arunce România în haos. Nu e normal.

Fac apel la responsabilitate către membrii Parlamentului – nu mai votați astfel de acte normative, nu mai votați pomeni, nu mai votați creșteri de cheltuieli pentru care nu există resurse financiare”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus, în acest context, că România se află într-o situație mai dificilă față de alte țări europene, pentru că ”am moștenit un deficit și grave dezechilibre economice care au fost provocate de guvernările anterioare și expunerea noastră la criză e mult mai mare”.

”Dacă nu suntem prudenți, dacă nu gândim fiecare măsură, dacă nu chibzuim fiecare pas, riscăm să provocăm o gravă criză economică. Toate măsurile luate de noi au ținut economia la un nivel de activitate mulțumitor. Efectele crizei economice provocate de epidemie nu sunt așa de mari cum arătau estimările”, a mai spus premierul.

Camera Deputaților a respins, miercuri, ordonanța de urgență a guvernului care amâna până la 1 august dublarea alocațiilor copiilor de la 150 la 300 de lei. Decizia a fost luată cu 209 voturi ”pentru”, trei ”împotrivă și 98 de abtineri.

Comentarii
  • Oameni needucati care folosesc cuvinte de mahala,ba pomene insemnand pentru ei alocatii,salarii,pensii,ba ciuma rosie,care are si o conotatie nazista,ei fiind steaua prea curata si needucata, etc.Nu inteleg de ce nu intra impreuna cu Iohanis,care foloseste si el aceleasi expresii in proiectul Romania educata,sau educatia este pentru altii,la fel cum in starea de alerta ei au voie sa stea in gasca,fumand si consumand bauturi alcoolice.in timpul seviciului?

  • Acum sa vedem reactiile mamicutelor si taticilor in fata imbecilitatii lucovidului la adresa bebelusilor !
    Astept anuntul despre data si ora inceperii mitingurilor !

  • Se caina toata ziua ca muncesc,sunt responsaabili,vor gandi,vor…,au mostenire grea,cate 6 case fiecare si stau la sprituri.

  • Dar cu pensiile speciale cum ramane , alea nu sunt pomene ??? Dar hotia din tara asta cand se va mai termina vreodata ??? Dar pentru voi , cei toti de la putere , cand veti face ceva realistic si pentru noi toti cei ce va slugarim ???? Cand va mai fi bine si pentru noi , banditilor ???

  • Am inteles ca bugetul si l-au asumat singuri la inceput de an,deci nu i-a impiedicat nimeni sa puna, sau sa nu puna ceva in bugetul anual.Acum spun ca nu pot duce la indeplinire propriul buget,dand vina pe altii,acoperind incompetenta lor.Suparator este faptul ca o crestere a alocatiilor,salariilor,pensiilor,le considera pomene,deci beneficiarii acestor drepturi sunt pomanagiii,iar ei binefacatorii acestei natii.Niste imbecili,incompetenti,care asteapta ca pomanagii sa le mai dea voturi.

  • Cam zgarciobar dl Orban când vine vorba de copii.Dar este dumnealui la fel de zgârcit când călătorește la business class cu avionul pe banii noștri?Ar putea călători la clasa economic dar el nu vrea asta .

Adauga un comentariu