Local

Incredibil! Un ieșean a scăpat de pușcărie după ce a vrut să-și violeze propria mamă! Individul a fost acuzat că a așteptat ca femeia să adoarmă, a dezbrăcat-o și a încercat să o violeze! GALERIE FOTO (Exclusiv)

Publicat: 03 apr. 2021
Momentele în care adolescentul a fost dus de polițiști la instanță, cu propunere de arestare preventivă
Judecătorii ieșeni au condamnat cu suspendare un adolescent acuzat că a încercat să-și batjocorească propria mamă

Un tânăr din Iași a scăpat de temniță, chiar dacă a fost acuzat că a încercat să-și violeze propria mamă. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe adolescentul Vlad Iulian M. la 2 ani și 9 luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru tentativă de viol. Minorul în vârstă de 17 ani a fost încătușat la finele anului trecut, după incidentul scandalos în care a fost implicat

Decizie incredibilă, luată în instanțele ieșene! Un tânăr nu va ajunge la pușcărie, deși a fost acuzat că a încercat să-și violeze propria mamă! Oamenii legii au susținut că minorul în vârstă de 17 ani a așteptat ca femeia să adoarmă, a dezbrăcat-o și a încercat să o violeze.
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe adolescentul Vlad Iulian M. la 2 ani și 9 luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru tentativă de viol.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 100 de zile, fie în cadrul Primăriei Comunei Bivolari, județul Iași, fie în cadrul instituțiilor pe care aceasta le gestionează din punct de vedere administrativ. Constată încetată de drept măsura arestării preventive dispusă față de inculpatul Vlad Iulian M. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului, dacă acesta nu este reținut, arestat preventiv sau deținut în altă cauză”, au precizat judecătorii ieșeni.

Adolescentul, acuzat de procurorii ieșeni că a vrut să-și siluiască mama

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul adolescentului Vlad Iulian M. a început pe 14 decembrie 2020. Asta, după ce individul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 25 noiembrie 2020. De altfel, la finele lunii noiembrie a anului trecut, oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că tânărul ar fi încercat să-și siuliască propria mamă. Polițiștii ieșeni au demarat cercetările, au mers la domiciliul familiei din satul Tabăra, comuna Bivolari.

Minorul, ridicat, dus la audieri, reținut și, mai apoi, arestat preventiv de judecătorii din Iași

Anchetatorii ieșeni l-au ridicat pe minorul Vlad Iulian M. și l-au dus la audieri. Din primele informații a reieșit faptul că individul a fost prins în fapt chiar de către frații săi, el fiind în lenjerie intimă. Conform datelor deținute, frații individului l-au oprit pe acesta din ceea ce voia să facă.

Ulterior, adolescentul din județul Iași a fost reținut pentru 24 de ore. A doua zi, pe 25 noiembrie 2020, individul a fost dus la instanță, cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub acuzația de tentativă de viol. Cel mai probabil, pentru că, la data faptei, individul era minor, el a fost condamnat cu suspendarea executării pedepsei. Pe de altă parte, victima, E.M., nu s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal. Acum, urmează a se vedea dacă sentința emisă de Judecătoria Iași va fi sau nu contestată. În eventualitatea în care se va întâmpla acest lucru, urmează ca instanța superioară să decidă ce se va întâmpla în continuare cu tânărul acuzat că a vrut să-și violeze propria mamă.
Adauga un comentariu