Cancan

Îndrăgitul actor Ionuţ Stoica a murit. Bărbatul era infectat cu noul coronavirus

Publicat: 08 oct. 2021
Ionuţ Stoica a murit
Ionuţ Stoica a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus

Ionuţ Stoica, unul dintre cei mai iubiţi actori gorjeni, s-a stins din viață. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, era internat în Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Ionuţ Stoica suferea de mai multe afecţiuni medicale, dar starea lui de sănătate s-a agravat după ce s-a infectat cu noul coronavirus. În ciuda eforturilor depuse de medici, aceștia nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața. Anunțul morții sale a fost făcut de reprezentanții Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”.

”Cu profund regret anunţăm trecerea în nefiinţă a colegului nostru, actorul Ionuţ Stoica. Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace!”, a anunţat Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”.

Cunoscut pentru rolul principal din ”Polițist, adjectiv”

Ionuţ Stoica a fost actor al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu. Era cunoscut pentru rolul principal din filmul ”Poliţist, adjectiv”, regizat de Corneliu Porumboiu. Drama relata povestea lui Cristi, un poliţist dintr-un oraş de provincie, care investighează cazul unui licean, urmărit pentru trafic de droguri.

A fost desemnat cel mai bun film, regie şi scenariu la Galele Gopo din anul 2010. Filmul lui Corneliu Porumboiu a fost distins, în anul 2009, la Festivalul de la Cannes cu Premiul FIPRESCI şi cu Premiul Juriului, pentru secţiunea ”Un Certain Regard”. De asemenea, filmul a câştigat Marele Premiu la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), de la Cluj-Napoca, 2009.

Este doliu în lumea filmului! Un câştigător al premiului Emmy a fost rapus de COVID-19

Marc Pilcher, în vârstă de 53 de ani, a fost răpus de COVID-19. E a câştigat premiul Emmy la categoria “Cel mai bun machiaj/coafură” pentru serialul “Bridgerton”, difuzat pe Netflix. Marc Pilcher era vaccinat cu ambele doze împotriva noului coronavirus.

Marc Pilcher a făcut mai multe teste COVID-19 care au fost negative, înainte de a călători spre Statele Unite pentru decernarea premiilor Emmy. El s-a testat și la reîntoarcerea în Marea Britanie.

La puțin timp după ce a revenit, a început să se simtă rău, iar condiția lui s-a deteriorat rapid. A murit duminica aceasta, potrivit comunicatului emis de către agentul său, scrie The Guardian.

Pilcher era cunoscut pentru munca sa în domeniul teatrului, televiziunii și cinematografiei. El are în palmares şi o nominalizare la premiile Oscar, în 2019, pentru munca să la filmul “Mary, Regina Scoției” (“Mary Queen of Scots”). Alte filme sau seriale cunoscute la care acesta a lucrat include “Downton Abbey”, “Judy”, “Frumoasă şi Bestia” sau “The King’s Men”, ce nu a fost încă lansat în cinematografe.

Adauga un comentariu