Local

Informații de ultimă oră! Zborul Iași – Constanța, de mâine, este anulat

Publicat: 23 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Informații de ultimă oră Zborul Iași - Constanța de mâine este anulat
Zborul Iași - Constanța, de mâine, este anulat

Zborul Iași – Constanța, de mâine, 24 iulie 2020, este anulat. Reprezentanții Aeroportului Internațional Iași au primit din partea companiei Tarom o informație prin care au fost anunțați că zborul programat pentru data de 24 iulie a fost anulat.

Zborul Iași – Constanța va fi anulat

Zborul Iași – Constanța programat pentru data de 24 iulie a fost anulat din motive comerciale. Capacitatea de încărcare a aeronavei nu este corespunzătoare și din cauza acestui motiv zborul de mâine este anulat.

„Reprezentanţii aeroportului Iaşi au primit o informaţie din partea companiei aeriene Tarom prin care au fost anunţaţi că zborul Iaşi – Constanța programat pentru data de 24 a acestei luni a fost anulat din motive comerciale. Alte zboruri nu au mai fost anulate până în acest moment, în afara celor pentru care diferite state din Uniunea Europeană şi nu numai au impus restricţii de circulaţie. Zborul Iaşi – Constanța este posibil să se reia dacă capacitatea de încărcare a aeronavei va fi corespunzătoare.”, au declarat reprezentanții Aeroportului Internațional Iași.

Tarom anunța introducerea cursei de avion Iași-Constanța

Tarom a luat decizia de a introduce cursa Iași-Constanța, pe data de 4 iulie 2020. În urma unui sondaj realizat de aceastia pe pagina de Facebook, compania românească a decis introducerea cursei dorite de zeci de mii de ieşeni.

”Dragi prieteni, în urma numeroaselor #mesaje pe care le-am primit vizavi de operarea acestui zbor, am lansat #aici un #sondaj prin care v-am întrebat ce părere ați avea despre un #zbor #direct între Iași – Constanța și retur. La acest sondaj au participat peste 11.000 de persoane, rezultatul fiind 90% – DA și 10% – NU. Vrem să vă mulțumim pentru implicare și pentru faptul că ne sunteți alături în găsirea celor mai bune soluții.

De aceea, ne face plăcere să vă #anunțăm că începând cu 24 iulie 2020, #Tarom vă opera zboruri directe către Constanța, cu plecare din Iași și retur. În acest fel, doritorii de un concediu la malul mării, vor putea ajunge pe litoral în mai puțin de o oră, față de 6 ore cu mașina, la bordul noilor noastre aeronave ATR 72-600.

Zborurile vor fi efectuate în regim charter, în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc.
Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul nostru, www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM!
Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.
Spor la rezervat!”’ se arata în postare.

Cât costa cursa Iași – Constanța!

TAROM a anunţat pe data de 4 iulie şi costul cursei cu avionul către Constanta din Iaşi. Conform operatorului roman aerian, o cursă avea un preţ de pornire de 65 de euro. În preţul biletului sunt toate taxele incluse, dar şi două bagaje. Unul de mâna care poate avea maxim 10 kg, şi unul de cala care va putea avea maxim 23 de kilograme.

Cursele vor fi operate cu un avion de tip ATR 72-600, compania spunând că este un model nou introdus în firmă.

Până când se pot bucura ieşenii de introducerea cursei Iasi-Constanta

TAROM va opera curse către Constantă spre Iaşi şi invers. Din Iaşi, călătoriile vor putea fi făcute în zilele de vineri şi duminică a fiecărei săptămâni. Concret, BZI.RO vă prezintă un calendarul cu cursele operate de TAROM de pe Aeroportul Internaţional Iaşi:

VINERI

Iulie: 24, 31

August: 7, 14, 21 28

DUMINICĂ

Iulie: 26

August: 2, 9, 16, 23, 30

 

Adauga un comentariu