Local

Inginerul care a murit în accidentul din Păcurari este soțul cântăreței de muzică populară din Iași, Biatrice Duca. Mesajul emoționant trimis de aceasta

Publicat: 17 iun. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Inginerul care a murit în accidentul din Păcurari este soțul cântăreței de muzică populară din Iași Biatrice Duca. Mesajul emoționant trimis de aceasta
Soțul lui Biatrice Duca este inginerul care a murit în accidentul din Păcurari

Ciprian Duca, inginer în cadrul Citadin SA, care a decedat în urma cumplitului accident din Păcurari de noaptea trecută, este soțul cunoscutei artiste de muzică populară Biatrice Duca. Aceasta a transmis un mesaj emoționant la adresa soțului său după cumplita veste.

”De astăzi viața mea nu va mai fi la fel…Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre. Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă. Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul. Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu!”, se arată în mesajul lui Biatrice Duca.

Cei doi au divorțat în urmă cu câțiva ani, însă, de aproape un an reveniseră la sentimente mai bune și formau din nou un cuplu.

Cei care doresc să iși ia ramas bun de la Ciprian Duca, pot să îi aprindă o lumânare la Capela Petru și Pavel, Iași. Înmormântarea va fi duminică 19 iunie, la Cimitirul Petru și Pavel, la ora 14:00.

Comentarii
  • dumnezeu sa il odihneasca in pace!!
    AR TREBUI CA LA ACESTE LUCRARI PE TIMP DE NOAPTE SA STEA CATE O MASINA DE LA POLITIA LOCALA,CA SI ASA PUTORILE ALEA STAU SI DORM IN MASINI DE LE POCNESC BURTILE!!!

Adauga un comentariu