WoW!

Ingrediente necesare preparării băuturii împotriva constipaţiei

Publicat: 20 feb. 2020

Aceasta este cea mai bună băutura împotriva constipaţiei, este preparată cu ajutorul a doar două ingrediente, chiar la dumneavoastră acasă şi provine din bătrâni.

Majoritatea oamenilor au probleme cu constipaţia, diareea sau balonarea. Milioane de oameni din toată lumea, majoritatea femei, experimentează probleme cu constipaţia însă această problemă nu este expusă deoarece poate părea ruşinoasa sau pur şi simplu nu i se găseşte o rezolvare.

Constipaţia poate duce la apariţia de boli grave la nivelul rectului sau al tractului intestinal, ulcer de colon şi chiar hemoroizi. Acest aspect creează un cerc închis iar situaţia se înrăutăţeşte constant. Constipatia poate apărea ocazional sau poate deveni cronicizata dacă durează mai mult de şase săptămâni. Constipaţia este urmată adesea de oboseală deoarece organismul nu reuşeşte să elimine toxinele din intestine. Atunci când activitatea intestinală este încetinită, absorbţia de apă se produce mai greu rezultând apariţia constipaţiei.

Un scaun sau două pe zi, fie că sunt solide sau moi, sunt considerate scaune regulate însă, în zilele noastre nu mai sunt posibile. Vă recomandăm următoarea băutura naturală tuturor celor care suferă de constipaţie:

Ingredientele necesare preparării acestei băuturi:

  • 1 mănunchi de spanac proaspăt
    200-300 ml de iaurt

Mod de preparare:

Alegeţi spanacul proaspăt, de preferat organic. Îndepărtaţi codiţele şi spălaţi bine frunzele. Puneţi frunzele într-un blender. Adăugaţi iaurtul. Amestecaţi bine. Beţi câte un pahar dimineaţa şi seară. Această băutură va stimula sistemul digestiv. Încercaţi-o deoarece este foarte uşor de preparat şi ajuta întregul organism.

Adauga un comentariu