Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Salată de varză cu ardei şi ceapă este o garnitură perfectă pentru friptura de pe masa de Crăciun . Gustoasă şi aromata, salata este nelipsita atunci când pregăteşti fripturi de pui, vita sau porc.
1/4 varza roşie , tăiată
1 ardei gras roşu, mărunţit
1 ceapa roşie feliată
120 gr mazăre
1/2 cana smântână
1/2 cana suc de portocală
2 căni ghimbir, tocat
2 linguri mac
Amestecă smântâna cu sucul de portocale, ghimbirul şi seminţele de mac într-un castron. Adaugă sare şi piper după gust. Amestecă varza, ardeiul, ceapă şi mazărea într-un castron pentru salată. Adaugă dressingul şi amesteca din nou. Poţi adăuga şi alte ingrediente, precum roşiile.
Salată de varză proaspătă, imediat după preparare .