International

Îngropat după o injecţie letală, un câine reușește să scape din mormântul săpat de stăpâni. Este în viață și sănătos

Publicat: 22 oct. 2020
Kiryusha este câinele ciobănesc German care a scăpat după o injecție letală
Kiryusha este câinele ciobănesc German care a scăpat după o injecție letală

Este un caz de abuz de animale cu o cruzime rară, care este raportat din Rusia. Un cuplu a încercat să-și omoare câinele injectându-i un produs mortal, înainte de a-l înmormânta în viață. Cu excepția faptului că animalul a reușit să iasă din mormântul său, iar după ce a ieşit a fost salvat de un trecător.

Kiryusha este un ciobănesc german. Un animal frumos, conform fotografiilor făcute după salvarea să. Proprietarii săi, însă, au încercat să scape de el. Mai întâi înțepând-o, apoi îngropând-o vie într-o pădure din nordul Rusiei. Dar cățeaua a avut mai mult curaj decât proprietarii ei.

Drogat și îngropat

Olga Lystseva nu s-a putut abține să nu se întoarcă. Când întâlnește un câine epuizat pe marginea drumului, imaginea ei o bântuie. Așa că ea se întoarce, îl pune în spatele mașinii sale și îl conduce la o unitate de îngrijire a animalelor, Kind City, din Ukhta.

Această structură va urmări firul istoriei lui Kiryusha. Înțeleg că a fost îngropată în viață. De asemenea, observă o urmă de bărbierit pe cățea: analizele o confirmă, i s-a injectat un produs care era destinat să fie letal. Cu excepția faptului că Kiryusha are instinctul de supraviețuire în ea. Nu numai că nu a cedat injecției, dar a reușit să se scoată din gaura morbidă din pădurea rusă, arată yahoonews

Cu o stare de sănătate precară?

După mai multe cercetări, stăpânii criminali au fost găsiţi. Aceştia le-au mărturisit oamenilor legii faptul că ei au injectat câinele pentru că suferea şi avea o stare de sănătate precară. Totuşi, medicii din oraşul rusesc afirma că nu poate fi vorba de o asemenea întâmplare.

Interesant este faptul că frumosul animal are semne ale unei sănătăţi mai slabe, dar acestea sunt cauzate de, culmea, urmelor de maltratare ce au fost găsite. Deci, concret, căţeluşul era sănătos înainte să fie maltratat cu cruzime de proprietari. Totuşi, proprietarii şi-au cerut scuze pentru acest gest, dar legislaţia din Rusia nu va ierta cruzimea de care au dat dovada aceştia.

În altă ordine de idei, căţeluşa se descurcă bine, este sănătoasă şi potrivit presei internaţionale, aceasta aşteaptă cu nerăbdare ca să îşi găsească stăpâni iubitori care să aibă grijă de ea.

În România, cruzimea împotriva animalelor se pedepseşte şi nu prea

În România au fost semnalate, în ultima perioadă, zeci, sute de cazuri de maltratare a animalelor. Vorbim de câini, de pisici etc. pe care proprietarii, ori le-au ucis, ori le-au chinuit. La Iaşi, de exemplu, acum câţiva ani, mai mulţi căţeluşi au fost pur şi simplu daţi prin smoală şi lăsaţi în voia sorţii.

Marcel Vela a explicat de mai multe ori că va înfiinţa poliţia animalelor. Instituţia a luat fiinţă, dar momentan nu este funcţională.

„Instituim obligația Consiliilor Județene de a asigura serviciu public de adăpostire a animalelor. Animalele pot fi dat în custodie temporară unor organizații neguvernamentale.

Se instituie dreptul polițiștilor de a pătrunde în domeniul, locuința dau domiciliul oricărei persoane, fără acceptul lor, dacă se indică faptul că în acel spațiu se află animale în pericol. Este un privilegiu că eu sunt cel în mandatul căruia s-a înființat Poliția Animalelor.”, a declara în august, ministrul de Interne, Marcel Vela.

Comentarii
  • Dragul de el… Romania? Nu are valoare viata omului(cea mai mizerbila specie de pe Pamant), daramite animalutele nevinovate. Suntem o natie stapanita de ura, rautate, invidie si o cruzime de-a dreptul primitive.

Adauga un comentariu