Actualitate

Inspectorul Şcolar General al Capitalei, Ionel Puşcaş este infectat cu COVID-19

Publicat: 05 oct. 2020
Ionel Puşcaş, Inspectorul Școlar al Capitalei a fost diagnosticat cu COVID-19
Ionel Puşcaş, Inspectorul Școlar al Capitalei a fost diagnosticat cu COVID-19

În urma venirii rezultatele testării s-a constatat faptul că Inspectorul Şcolar General al Capitalei, Ionel Pușcaș, este infectat cu COVID-19. Declaraţiile au fost dacute de Marina Manea, inspectorul școlar general adjunct în direct la un post de televiziune.

Conform aceloraşi declaraţii se pare că starea de sănătate a lui Ionel Puşcaş este una bună, neexistând complicaţii până la ora transmiterii știrii.

Ionel Pușcaș este infectat cu COVID-19, starea de sănătate este una bună

Marina Manea, inspectorul şcolar general adjunct a afirmat, în direct la un post de televiziune, faptul că Ionel Pușcaș este infectat cu COVID. Totuşi, starea de sănătate a acestuia este una bună, fiind vorba despre un caz asimptomatic. În consecinţă a confirmării infectării cu COVID-19, toate persoanele care au fost contacti direcţi cu acesta au intrat în izolare. În aceste momente, conducerea Inspectoratului Școlar București îşi desfăşoară activitatea online, de acasă:

„Este confirmat pozitiv. Noi suntem în izolare – inspectorii adjuncţi şi toţi cei care au fost daţi contacţi direcţi ai inspectorului general. Ne continuăm activitatea de la domiciliu. Nu avem simptome. O să facem şi teste. El este asimptomatic dar am stat în aceeaşi încăpere cu măşti pe faţă. O să facem şi noi testul. Să treacă cele şase zile de la ultima întâlnire cu el şi după aceea va decide probabil DSP dacă mai rămânem”, a spus inspectorul general adjunct, pentru Agerpres.

COVID-19 l-a băgat pe Ludovic Orban în izolare

Ludovic Orban a intrat în izolare după ce a fost contact direct cu o persoană infectată cu COVID-19. Conform detaliilor existente până la această oră, Ludovic Orban a fost contact direct cu Silviu Mânăstire, prezentator la B1TV.

Se pare că premierul şi-a anulat toate întâlnirile pe care acesta le avea şi a apelat la efecturarea unei testări. În altă ordine de idei, Silviu Mănăstire, prezentatorul emisiunii ”Dosar de Politician” a fost diagnosticat cu COVID-19. Lista cu persoanele contacti direcţi este una mare, iar Nicusor Dan se afla pe ea.

În urmă cu câteva minute, Nicușor Dan a anunţat şi el că intră în izolare, asta dacă iniţial nu a dorit să facă acest lucru.

Adauga un comentariu