Local

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași face angajări! Au fost scoase la concurs două posturi importante

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Institutul de Psihiatrie Socola Iași face angajări Au fost scoase la concurs două posturi importante
Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași face angajări în perioada imediat următoare. În acest sens, au fost scoase la concurs două posturi importante

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași face angajări în perioada imediat următoare. În acest sens, au fost scoase la concurs un post de medic specialist confirmat în specialitatea psihiatrie, atestat în îngrijiri paliative, și un post de medic primar confirmat în specialitatea geriatrie – gerontologie, atestat în îngrijiri paliative.

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași face angajări! Ce condiții specifice trebuie să îndeplinească participanții

Persoanele care doresc să ocupe unul dintre cele două posturi vacante în cadrul unității medicale trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice. Pentru postul de medic specialist, specialitatea psihiatrie, candidații trebuie să dețină o diplomă de medic sau diplomă de licenţă în medicină, certificat de confirmare în gradul de medic specialist în specialitatea psihiatrie, atestat în îngrijiri paliative, precum și certificat de membru al Colegiului Medicilor, cu aviz de liberă practică pentru anul în curs. Persoanele care își doresc acest post trebuie să achite și o taxă de înscriere la concurs, în valoare de 300 de lei.

În schimb, persoanele care își doresc postul de medic primar specialitatea geriatrie – gerontologie trebuie să dețină diplomă de medic sau diplomă de licenţă în medicină și certificat de confirmare în gradul de medic primar în specialitatea geriatrie-gerontologie. Candidații pentru acest post trebuie să aibă 5 ani de vechime ca medic specialist, atestat în îngrijiri paleative, precum și certificat de membru al Colegiului Medicilor, cu aviz de liberă practică pentru anul în curs. Taxa de concurs în acest caz este tot de 300 de lei.

Care este calendarul concursului de angajare desfășurat în cadrul unității medicale

Candidații își pot depune dosarele de concurs până la 6 iunie 2024. Selecția dosarelor va avea loc în perioada 7- 10 iunie 2024. Afișarea rezultatelor acestei probe se va face până pe 11 iunie 2024, la ora 12.00. Eventualele contestații se vor putea depune până la 12 iunie 2024, la ora 12.00. Rezultatele acestora vor fi publicate pe 13 iunie 2024, ora 12.00. Proba scrisă a concursului de angajare desfășurat la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași va avea loc în data de 25 iunie 2024, la ora 9.00. Rezultatele se vor afișa în aceeași dată, la ora 13.00. Contestațiile vor putea fi depuse până în ziua următoare, 26 iunie 2024, ora 13.00, iar rezultatele lor vor fi făcute publice la ora 15.00.

Ultima probă a concursului de angajare, cea clinică, se va desfășura în data de 27 iunie 2024, ora 9.00, iar rezultatele obținute la această probă vor putea fi publicate la ora 12.00. Candidații vor avea la dispoziție 24 de ore pentru a depune contestații, rezultatelor acestora urmând să se afișeze pe 28 iunie 2024, ora 14.00. La aceeași oră, se va afla cine sunt persoanele care vor ocupa cele două posturi pentru care Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași face angajări.

Comentarii
Adauga un comentariu