Local

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași face mai multe angajări! Ce posturi au fost scoase la concurs – FOTO

Publicat: 18 nov. 2023
_____ Vizualizări 30 Comentarii
Institutul de Psihiatrie Socola Iași face mai multe angajări Ce posturi au fost scoase la concurs - FOTO
Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași face mai multe angajări. Unitatea medicală organizează, în perioada următoare, concurs pentru ocuparea a 5 de posturi contractual vacante, pe perioadă nedeterminată, de asistent medical generalist

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași face mai multe angajări. Unitatea medicală organizează, în perioada următoare, concurs pentru ocuparea a 5 posturi contractual vacante, pe perioadă nedeterminată, de asistent medical generalist

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași vrea ca în perioada următoare să angajeze 4 asistenți medicali generaliști debutanți și un asistent medical generalist. Persoanele care doresc să ocupe unul dintre aceste posturi vacante trebuie să fie absolvenți de studii postliceale.

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași face mai multe angajări! Care este calendarul desfășurării concursului

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași face angajări pentru 5 posturi vacante. Persoanele care doresc să ocupe una dintre poziții pot să-și depună dosarele de concurs până în data de 28 noiembrie 2023. Selecția acestora va avea loc în intervalul 29 noiembrie 2023 – 4 decembrie 2023, urmând ca rezultatele acestei probe să fie afișate în data de 5 decembrie 2023, ora 12.00. Până pe 6 decembrie 2023, ora 12.00, candidații nemulțumiți de rezultat vor putea depune contestații. Rezultatele acestora vor fi făcute publice ziua următoare, 7 decembrie 2023, ora 12.00.

În data de 14 decembrie 2023, ora 9.00, se va desfășura proba scrisă a concursului. Rezultatele acesteia vor fi afișate în data 15 decembrie 2023, ora 13.00, iar eventualele contestații vor putea fi depuse până pe 18 decembrie 2023, ora 13.00. Rezultatele de după contestații vor fi afișate pe 19 decembrie 2023, ora 13.00. Proba interviului se va desfășura pe 20 decembrie 2023, ora 9.00. Rezultatele acesteia se vor afișa pe 21 decembrie 2023, ora 12.00. Contestațiile pentru această probă vor putea fi depuse până în data de 22 decembrie 2023, ora 12.00, iar cele de după contestații vor fi afișate pe 27 decembrie 2023, ora 12.00. Rezultatele finale ale concursului vor fi făcute publice pe 27 decembrie 2023, ora 13.00.

Ce documente trebuie să cuprindă dosarele de concurs ale candidaților

Dosarul de concurs al candidaților trebuie să cuprindă un formular de înscriere, copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii, aflate în termen de valabilitate, copia certificatului de căsătorie sau a altui document prin care s-a realizat schimbarea de nume, după caz, precum și copii după documentele care atestă nivelul studiilor şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări.

De asemenea, trebuie atașate şi copiile documentelor care atestă îndeplinirea condiţiilor specifice ale postului, solicitate de autoritatea sau instituţia publică. Dosarul de concurs va cuprinde și copia carnetului de muncă sau a adeverinței tip carnet de muncă, dar și copie a Certificatului de membru eliberat de O.A.M.G.M.A.M.R (n.r. – Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România), avizul de liberă practică și polița de asigurare valabilă.

Candidații vor depune și adeverința tip de la O.A.M.G.M.A.M.R pentru participarea la concurs pentru posturile de asistenți medicali – original, precum și certificate de cazier judiciar și adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată de către medicul de familie al candidatului sau de către unităţile sanitare abilitate cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului.

Comentarii
Adauga un comentariu