Prima pagină » Bursa Barfelor » Instructorul Lucitor nu se mai satură de cerșeală
Instructorul Lucitor nu se mai satură de cerșeală

Instructorul Lucitor nu se mai satură de cerșeală

20 apr. 2024, 02:01, 2 ,
BZI.ro, în Bursa Barfelor

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu șmecheriile și milogelile instructorului Lucitor. Omulețul a comis, la finalul anului trecut, un accident rutier gravisim, iar familia sa tot cerșetorește bani pentru tratamentele și operațiile instructorașului de buci. Din cauza vitezei, viața unei copile a fost curmată, dar asta nu pari să-l prea intereseze pe Lucitor, cari la doar o zi distanță după decesul fetei și-a promovat marile eveniment de cerșetoareală la o teliviziuni din târg. Colac peste pupăză, familia Lucitorului cam ascunde sub preș adevărul, vrând să-l scoată pe instructoraș basma curată. Măcar în al doisprezecelea ceas, Lucitorul ar trebui să-și asume cele întâmplate și să-și oblijească rănile din banii lui, că doar până la 42 de ani o fi strâns ceva, și să mai lase cerșătoria.

Comentarii
  • Daune materiale și morale...

    Acel individ trebuie sa plătească daune materiale și morale mamei fetiței omorâte din cauza acelui accident.

    Minim 3 milioane de euro. Atât valorează viața unui îngeraș !

    Din cauza instructorului vitezoman, statul român a pierdut o salariată, cultura a pierdut o valoare, parinții au pierdut șansa să o mai vadă la facultate, au pierdut unica șansă să o mai vadă măritată, să o vadă mamă iar ei să devină bunici !
    Ăsta e mersul normal al vieții de oameni normali iar acest instructor a curmat/ distrus toate acestea …lăsând în urmă doar lacrimi și durere !

  • Chiar nu va este rușine să denigrați victima unui accident? Sa nu ajungeți voi înșivă în situația lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *