Bursa Barfelor

Instructorul Lucitor nu se mai satură de cerșeală

Publicat: 20 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Instructorul Lucitor nu se mai satură de cerșeală

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu șmecheriile și milogelile instructorului Lucitor. Omulețul a comis, la finalul anului trecut, un accident rutier gravisim, iar familia sa tot cerșetorește bani pentru tratamentele și operațiile instructorașului de buci. Din cauza vitezei, viața unei copile a fost curmată, dar asta nu pari să-l prea intereseze pe Lucitor, cari la doar o zi distanță după decesul fetei și-a promovat marile eveniment de cerșetoareală la o teliviziuni din târg. Colac peste pupăză, familia Lucitorului cam ascunde sub preș adevărul, vrând să-l scoată pe instructoraș basma curată. Măcar în al doisprezecelea ceas, Lucitorul ar trebui să-și asume cele întâmplate și să-și oblijească rănile din banii lui, că doar până la 42 de ani o fi strâns ceva, și să mai lase cerșătoria.

Comentarii
  • Acel individ trebuie sa plătească daune materiale și morale mamei fetiței omorâte din cauza acelui accident.

    Minim 3 milioane de euro. Atât valorează viața unui îngeraș !

    Din cauza instructorului vitezoman, statul român a pierdut o salariată, cultura a pierdut o valoare, parinții au pierdut șansa să o mai vadă la facultate, au pierdut unica șansă să o mai vadă măritată, să o vadă mamă iar ei să devină bunici !
    Ăsta e mersul normal al vieții de oameni normali iar acest instructor a curmat/ distrus toate acestea …lăsând în urmă doar lacrimi și durere !

Adauga un comentariu