International

Întâlnire de pe Tinder sfârşită într-un mod TRAGIC!

Publicat: 06 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Întâlnire de pe Tinder sfârşită într-un mod TRAGIC

O tânără după o întâlnire de pe Tinder a fost asasinată. Suspectul s-ar fi dus la o altă întâlnire.

În Noua Zeelandă s-a petrecut un eveniment ce a şocat presa internaţională. Moartea unei tinere britanice a marcat oraşul Auckland. O tânără a fost asasinată. Corpul fetei a fost descoperit într-o valiză şi abandonată la periferia oraşului. Trupul neînsufleţit a fost găsit la o săptămână după dispariţia tinerei.

Grace Millane, în vârstă de 22 de ani, a fost dată dispărută în decembrie, 2018. Aceasta a fost la întâlnire cu un bărbat de pe aplicația de dating Tinder. La o săptămână distanță, corpul ei a fost găsit fără suflare.

Fata a călătorit singură în mai multe țări. Tânăra intenționa să rămână două săptămâni în Noua Zeelandă, după ce a stat 6 săptămâni în Africa de Sud.

Un bărbat, în vârstă de 27 de ani este acuzat de procurori ca acesta ar fi asasinat-o. Tânărul este ultima persoană care a văzut-o pe Grace în viaţă. Acesta ar fi strâns-o de gât pe fată până a decedat.

Avocații apărării spun că moartea a fost accidentală, în timpul unui act sexual consensual, justificând că „actul sexual menit să provoace plăcere a mers prost”.

La procesul de pe 4 noiembrie, la care a asistat și familia fetei, s-au prezentat detalii de nedescris despre maniera în care tânăra ar fi murit.

Procurorul Robin McCoubrey a declarat că cei doi s-au cunoscut pe aplicația Tinder și au ieșit în câteva baruri înainte să meargă la tânăr acasă. Cei doi fuseseră văzuți pe înregistrări de la camerele video ale localurilor în timp ce se sărutau. „Amândouă părțile probabil anticipau activitatea sexuală”, a adăugat acesta.

Acuzatul de crimă și-a schimbat de mai multe ori declaraţia, de-a lungul anchetei. El a spus inițial că fiecare a mers acasă, după ce au fost în baruri. Apoi a spus că de fapt au întreținut activități sexuale dure, ce includeau lovirea.

Suspectul și-a schimbat din nou povestea și a declarat că a adormit în duș, iar când a revenit din baie, a găsit-o pe fată fără suflare.

Procurorul susţine că după ce ar fi ucis-o pe fată, bărbatul nu a fost deloc afectat de asta. Acesta intrând pe internet și vizualizând materiale pornografice. Apoi, el i-ar fi făcut fotografii intime cadavrului tinerei, după care a revenit la internet.

Ziua imediat următoare, bărbatul a mers la o altă întâlnire cu o fată de pe aplicația Tinder. În acest timp corpul fetei încă se regăsea în apartamentul suspectului.

Cazul a fost mediatizat și a emoționat Noua Zeelandă. Premierul Jacinda Ardern a cerut public scuze familiei fetei.

Adauga un comentariu