Local

Interlopul Dracea a fost reținut 24 de ore dupa ce l-au săltat mascații din trafic. Și-a bătut nevasta – EXCLUSIV

Publicat: 17 mai 2023
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Interlopul Dracea a fost reținut 24 de ore dupa ce l-au săltat mascații din trafic. Și-a bătut nevasta - EXCLUSIV
Interlopul Dracea a fost reținut 24 de ore dupa ce l-au săltat mascații din trafic. Și-a bătut nevasta 

Decizie de ultimă oră în cazul lui Cătălin Dracea, interlopul care și-a agresat soția. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost ridicat de mascați din trafic.

Reamintim faptul că acesta a fost ridicat de luptătorii SAS în Bularga, chiar de la volanul mașinii pe care o conducea.

„Astăzi, 17 mai anul curent, polițiștii Serviciului de Investigații Iași cu sprijinul luptătorilor SAS Iași au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, de 41 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte ce ar fi avut loc la data de 14 mai anul curent. Persoana a fost depistată în trafic, pe raza municipiului Iași și condusă la sediul Poliției pentru audieri”, a transmis IPJ Iași.

 

Comentarii
  • Dracea si Diavol ce nume de sageti predestinate au ,de unde interlop :)) Boncu e singurul interlop din Iasi :)))))

  • Asta pățesc curvele care produc pentru săraci din ăștia! Si bătute și cu banii luati.își merita soarta

  • Cea mai proasta nevasta.după ce face bani curvoaica pentru el o mai și bate.Trebuie sa o iei de nevasta ca așa e la moda tu ești peste din ăla vechi

  • Asa i trebuie la cioara aia împuțită, să fie bătută și lăchită de câinele asta interlopul pl, ar trebui să te ducă Cozma sa învârți la coarbă la săpat fântâni sa nu mai ardă motorina ca și așa ești mare și degeaba și ca tine mulți alții „bajeți” care pupați în pl tot occidentul

  • Asta este un marlan care a lins farfuriile de la pușcărie toată viata și a dat peste proasta asta și acuma numai poate de smecherie😃😃😃dar el este o baliga țărănească.

  • NU, MAI, TU esti mare interlop, Corleone, daca te intreb ce semnificatie are numele asta s-ar putea sa-mi raspunzi ca a fost vreun haiduc prin Balta Brailei .Baietii astia nu au fost niciodata sagetile nimanui, au facut tovarasie cam cu toti cei care i-au respectat, au avut respect si din partea lor, chiar pe multi i-au ajutat la greu. Care au fost perversi, profitori, manglitori, au fost inlaturati chiar si injositi. Àsa ca lasa vorbele astea de mahala de sant, mai, CORLEONE. Baietii astia, sagetiile, nu au deranjat pe nimeni nociodata din contra au aplanat multe dispute .ADEVARAT daca au fost deranjat, au raspuns ca asa e normal si barbateste. Si nu uita ca ei sunt romani get beget nu se trag din alte natii.CORLEONE .

Adauga un comentariu