Prima pagină » International » Intervenția în forță a unui europarlamentar la adresa Ursulei von der Leyen: ”A jucat pe Zeița Sănătății, acum joacă pe Zeița Războiului! Încă 100 de mii de tineri vor muri dacă nu oprim războiul” – VIDEO

Intervenția în forță a unui europarlamentar la adresa Ursulei von der Leyen: ”A jucat pe Zeița Sănătății, acum joacă pe Zeița Războiului! Încă 100 de mii de tineri vor muri dacă nu oprim războiul” – VIDEO

16 mai 2024, 12:03, 7 ,
BZI.ro, în International

Un europarlamentar a avut o intervenție de senzație în Parlamentul European. Acesta a vorbit despre deciziile proaste luate de Ursula von der Leyen și a făcut trimitere la zecile de miliarde de euro cheltuie pe vaccinuri în pandemia de COVID-19, dar și despre cele 50 de miliarde de euro pe care UE vrea să le redirecționeze către Ucraina. Eurodeputatul punctează faptul că nu prin trimiterea de arme către Ucraina războiul se va sfârși și că în această manieră în care este acum tratată situația, vor mai muri cel puțin încă 100.000 de tineri ucrainieni, ruși, civili etc. Pentru a pune capăt acestui război dezastruos este nevoie de negocieri, explică europarlamentarul:

Ursula von der Leyen după ce a jucat pe Zeița Sănătății, a cheltuit 70 de miliarde de euro pe vaccinuri false care a provocat moartea a cel puțin 12.000 de cetățeni ai UE, acum joci și Zeița Războiului. După ce sute de mii de oameni au fost uciși în războiul din Ucraina, și a strămutat milioane de oameni din Ucraina, acum vrei să prelungești acea agonie și să iei mai mult de 50 de miliarde de euro pentru cetățenii UE, și care va fi consecința acestui lucru? Va veni la mine? Nu vor! Cel puțin încă o sută de mii de oameni vor muri care nu ar muri dacă oprim acest război. Și cum poate fi oprit acest război? Negocieri! NU poate fi oprit cu arme! Moartea tinerilor nu va opri acest război. Toți știm asta, dar din păcate nu vrem să recunoaștem asta. a explicat europarlamentarul într-o intervenție în plenul Parlamentului European.

Comentarii
  • clar, este incompetenta. trebuie schimbata.

  • Ce negocieri sa faci, ba, cu unul care intra peste tine si-ti bombardeaza juma’ de tara? Slugaciul rusnac chiar are tupeu. Maine poimaine o sa ne ceara si chirie pentru Tezaurul depozitat la Moscova.

  • Bravo, are sânge în instalație. Așa ar trebui sa fie și parlamentarii noștri. In afara de Cristian Terhes nu am văzut pe nimeni să pună întrebări legate de mânăriile Ursulei.
    Era bine daca dădeați și numele europarlamentarului, sa mai studiați cel puțin 2 surse citate (așa se fac știrile bai ziariști de provincie) nu numai să copiati o traducere de pe tik tok.

  • In mandatul ei, UE a regresat in toti indicatorii importanti.

    UE a regresat economic. GDP ppp ( gross domestic product based on purchasing power parity) a scazut sub 14%. Sub India! In rankingul WB (World Bank), Rusia a intrecut Germania. In clasamentul primelor 10 economii, mai intra doar doua tari din UE : Germania (locul 6) si Franta (locul 10!). Turcia (locul 11) a intrecut si Italia, si Spania.

    UE a regresat si politic. Nu mai are o voce distincta. Canta dupa partitura americana, inclusiv in ceea ce priveste razboiul din Ucraina, care este evident un razboi proxy intre SUA si Rusia. Bineinteles cu largul concurs al unui presedinte incompetent si infumurat : Zelenski. Da, principalul perdant al razboiului este Ucraina. Dar pe locul doi este UE.

    Daca Zelenski ar fi respectat acordurile de la Minsk, nu ar fi fost razboi. Nu le-a respectat pentru ca a vrut razboi, si s-a pregatit pentru el. Fortificatiile din Donbas, asezate in trei straturi, nu au aparut din senin, peste noapte. Se poate spune ca a fost indemnat la razboi si ca i s-a promis ca il va castiga. Se poate spune. Dar nu l-a obligat nimeni. Singur a ales calea razboiului. Nu a intrebat vecinii. El singur a decis. Atunci, ar trebuie sa-l si duca de unul singur.

  • πzda asta ar fi trebuit „ficuită” nu slovacul…

  • Dictatoarea criminala la puscarie! Slugoaica americii, pusa sa distruga Ue. Bidon si ur- sula sunt vinovati de toate razboaiele din aceasta lume, ei doi comanda razboaiele din spate. Asta a facut afaceri de miliarde cu vaccinurile ,sotul ei este unul din directorii pfizer. La puscarie criminala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *