Local

Misiune de salvare contra cronometru! Un bărbat a fost salvat după ce s-a aruncat în lacul din capăt CUG. Voia să se sinucidă- Exclusiv, Galerie Foto, Video

Publicat: 10 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Misiune de salvare contra cronometru Un bărbat a fost salvat după ce s-a aruncat în lacul din capăt CUG. Voia să se sinucidă- Exclusiv Galerie Foto Video
Intervenție CUG pentru a salva un bărbat

Autoritățile au intervenit de urgență în această seară în zona capăt CUG din Iași pentru a salva un bărbat în vârstă de 70 de ani care s-a aruncat într-un lac. Acesta a fost văzut de o femeie în timp ce se dezbrăca și s-a aruncat în apă. Din fericire în apropiere se afla un echipaj de la Poliția Locală care împreună cu pompierii, care au ajuns la scurt timp, l-au salvat pe bărbat. Acesta era conștient. A fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” Iași.

Un ieşean, în vârstă de 47 de ani, găsit înecat la Chilișoaia

O nouă tragedie la Iaşi. Duminică, 4 octombrie 2020, un apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut de un ieşean care anunţa că o persoană s-a înecat. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI. ro, se pare că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Iaşi, a murit înecat într-un iaz. Întâmplarea nefericită s-a produs în zona localității ieşene Leţcani.

Corpul neînsufleţit a fost găsit de o rudă a bărbatului. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj medical, poliţiştii criminalişti, dar şi pompierii pentru a scoate cadavrul din iaz.

Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut la ora 13.05. Se anunţă că pe luciul apei plutea o persoană înecată. Evenimentul nefericit a avut loc la Iazul Căbănuţele Pescarilor, localitatea Chilișoaia, comuna Dumeşti, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean Iași.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială AMOP şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă cu 9 subofiţeri de la Detaşamentul 1 Iaşi.

„În data de 04.10.2020, ora 12:58, echipaje din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iaşi au intervenit în zona ,,Iazului Căbănuțele Pescarilor” din localitatea Chilișoaia, comuna Dumești, județul Iași, pentru degajarea unei persoane care plutea pe luciul apei. După extragerea acesteia, victima, în vârstă de 47 ani, a fost predată echipajului de terapie intensivă mobilă, care a declarat decesul”, se arată în comunicatul oficial.

 

Adauga un comentariu