Local

Un ieşean, în vârstă de 47 de ani, găsit înecat la Chilișoaia – FOTO/ UPDATE

Publicat: 04 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un ieşean în vârstă de 47 de ani găsit înecat la Chilișoaia - FOTO UPDATE
Iaz Lețcani. O persoană a murit înecată

O nouă tragedie la Iaşi. Duminică, 4 octombrie 2020, un apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut de un ieşean care anunţa că o persoană s-a înecat. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI. ro, se pare că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Iaşi, a murit înecat într-un iaz. Întâmplarea nefericită s-a produs în zona localității ieşene Leţcani.

Corpul neînsufleţit a fost găsit de o rudă a bărbatului. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj medical, poliţiştii criminalişti, dar şi pompierii pentru a scoate cadavrul din iaz.

Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut la ora 13.05. Se anunţă că pe luciul apei plutea o persoană înecată. Evenimentul nefericit a avut loc la Iazul Căbănuţele Pescarilor, localitatea Chilișoaia, comuna Dumeşti, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean Iași.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială AMOP şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă cu 9 subofiţeri de la Detaşamentul 1 Iaşi.

Pentru moment nu se știe dacă este vorba despre o sinucidere sau alt motiv.

UPDATE: În data de 04.10.2020, ora 12:58, echipaje din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iaşi au intervenit în zona ,,Iazului Căbănuțele Pescarilor” din localitatea Chilișoaia, comuna Dumești, județul Iași, pentru degajarea unei persoane care plutea pe luciul apei. După extragerea acesteia, victima, în vârstă de 47 ani, a fost predată echipajului de terapie intensivă mobilă, care a declarat decesul.

Tragedie într-o familie extrem de bună din Iași. Fiul unuia dintre cei mai cunoscuți preoți a murit înecat ieri în Marea Neagră

Tragedie într-o familie extrem de bună din Iași. Fiul unuia dintre cei mai cunoscuți preoți din Iași a murit înecat ieri în Marea Neagră. La doar 20 de ani, Ilie Gabriel Melniciuc-Puică se afla cu prietenii pe litoral, în stațiunea Olimp. A intrat în apa mării și nu a mai reușit să iasă. A fost scos pe mal, iar salvatorii au încercat să-l readucă la viață. Din păcate, nimeni nu a mai putut face nimic pentru el

Tragedie într-o familie extrem de bună din Iași. Fiul unuia dintre cei mai cunoscuți și mai iubiți preoți din Iași a murit ieri înecat pe litoral. Ilie Gabriel Melniciuc-Puică avea doar 20 de ani și se afla pe litoral împreună cu câțiva prieteni. A intrat în apa mării și nu a mai ieșit. Când s-a dat alarma, în zonă a ajuns un echipaj SMURD. Tânărul a fost scos într-un final din apă, iar personalul medical a început de îndată manevrele de resuscitare. Din păcate, după câteva zeci de minute medicii au fost nevoiți să declare decesul. Ulterior, trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Constanța pentru necropsie.

Polițiștii din Constanța au deschis un dosar penal în acest caz

Polițiștii constănțeni au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Ulterior, trupul neînsuflețit al tânărului va fi adus la Iași pentru a fi înmormântat creștinește. Vestea morții tânărului a căzut ca un trăznet. Despre el nu sunt de spus decât cuvinte de laudă.

„Un copil bun, un elev și un student silitor. Este o tragedie… Nu ne vine să credem că s-a întâmplat asta”, a spus un apropiat de-al familiei.

Tânărul era fiul Pr. Conf. Dr. Ilie Melniciuc-Puică și al Prof. univ. dr. Nicoleta Melniciuc-Puică

Ilie Gabriel Melniciuc-Puică era unul dintre copiii Pr. Conf. Dr. Ilie Melniciuc-Puică, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți preoți din Iași. De asemenea, el era fiul Prof. univ. dr. Nicoleta Melniciuc-Puică, profesor universitar la secția de artă sacră a Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași. Familia Melniciuc-Puică este o familie extrem de respectată în Iași și foarte implicată în ceea ce ține de ortodoxie.

Adauga un comentariu