BZI LIVE

LIVE VIDEO – Intervențiile chirurgicale de transplant renal in plină pandemie. Dr. Ionuț Nistor discută la BZI LIVE despre situația transplantului renal și vaccinarea pacienților dializați – FOTO

Publicat: 17 feb. 2021
Joi, 18 februarie 2021, începând cu ora 11:00, invitatul emisiunii BZI LIVE este dr. Ionuț Nistor de la Spitalul Clinic Doctor C.I. Parhon din Iași. Medicul nefrolog va discuta despre transplanturile renale realizate în anul pandemiei și condițiile impuse de această perioadă. De asemenea, invitatul Roxanei Caraiman va oferi detalii privind starea pacienților care suferă de probleme renale. Un aspect benefic al campaniei de vaccinare anti Covid-19 este legat de faptul că bolnavii care fac dializă se pot vaccina și fără programare iar dr. Ionuț Nistor va vorbi despre cât este de receptivă populația dializată.
Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.
Adauga un comentariu