BZI LIVE

LIVE VIDEO – Interviu cu o stewardesă: Bine ați venit la bord! Livia Trif vorbește la BZI LIVE cum a fost zborul de la actorie la o carieră în aviație

Publicat: 18 feb. 2021

Vineri, 19 februarie 2021, începând cu ora 11:00, invitată în cadrul emisiunii BZI LIVE este Livia Trif, stewardesă, care va împărtăși din tainele meseriei ce îi oferă posibilitatea de a călători în jurul lumii și, mai ales, de a fi remunerat corespunzător. Livia este absolventă a Facultății de Teatru din Iași, stabilită în Marea Britanie de mulți ani, pasionată de călătorii și însoțitoare de bord. Invitata Roxanei Caraiman va discuta despre ce presupune această meserie, presiunea de a fi impecabilă de la primele ore ale dimineții, solicitarea la care este supusă din cauza zborurilor îndelungate, timpul petrecut în picioare pe parcursul zborului și modul în care resimte noul climat și diferența de fus orar a țării în care aterizează. De asemenea, vom afla cum și-a pus amprenta pandemia în acest domeniu și ce schimbări a produs în activitatea însoțitorilor de zbor.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu