Local

Interviu Exclusiv cu George Simion, președintele AUR! ” Trebuie să investim în producție și în locuri de muncă ” – FOTO, VIDEO

Publicat: 26 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Interviu Exclusiv cu George Simion președintele AUR  Trebuie să investim în producție și în locuri de muncă   FOTO VIDEO
Președintele AUR, George Simion susține faptul că intenționează să reconstruiască România

Prezent la Iași pentru lansarea programului de guvernare în 15 puncte, George Simion, președintele AUR a oferit un interviu în exclusivitate pentru cotidianul ”Bună Ziua Iași”

Președintele AUR, George Simion susține faptul că intenționează să reconstruiască România, cu acest scop, a fost prezent la Iași, în cadrul Camerei de Comerț și Industrie pentru a lansa programul de guvernare intitulat ”Reconstruim România”. Acesta vede Iașul ca fiind un județ cu potențial atât economic cât și industrial, însă acesta are nevoie urgentă de schimbări majore

România are nevoie de investiții masive în industrie

George Simion, președintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor a transmis faptul că România are nevoie urgentă de investiții în producție dar și în crearea mai multor locuri de muncă. Mai mult decât atât, acesta susține faptul că sistemul de sănătate ar trebui să se axeze în principal pe prevenție, pentru depistarea din timp a bolilor și a unei alimentații sănătoase.

”În primul rând trebuie să facem rost de bani și trebuie să avem această industrie. Trebuie să fabricăm lucruri în România și trebuie să investim în producție și în locuri de muncă pentru că, după aceia nu e greu să faci un spital tip care să fie făcut în patru ani în toate județele României. Sistemul nostru de sănătate așa cum îl vedem trebuie să se concentreze pe prevenție pe a depista din timp bolile, pe o alimentație sănătoasă, pe sport de masă, pe sănătatea națiunii. La nivel de cultură cred că trebuie și asta avem inclus în programul nostru de guvernare, să folosim filmele, să folosim aplicațiile mobile pentru a exporta cultură. Îmi doresc ceva, să nu mai existe un copil care face din clasa întâi până I până în clasa XII-a un ciclu la stat care să nu ajungă o dată în viață la Mărășești, la Alba Iulia, la Sighetul Marmației” a declarat George Simion, președinte Alianța pentru Unirea Românilor.

Regiunea Moldovei are nevoie urgentă de dezvoltare

În principal, George Simion susține faptul că potențialul economic al Moldovei ține de oameni, moldovenii cucerind Bucureștiul dar și cele mai importante orașe ale lumii. În același timp, în ceea ce privește infrastructura rutieră și feroviară, acesta a transmis faptul că este necesară susținerea antreprenorilor români care sunt capabili să își desfășoare activitățile mai ales în domeniul infrastructurii rutiere.

”Potențialul economic al Moldovei ține de oameni pentru că avem unii dintre cei mai buni și capabili oameni. Cred că noi moldovenii am cucerit Bucureștiul și urmează în curând să cucerim Madridul, Roma, Londra. Ar trebui să punem accept pe forța de muncă. Iașul lucrează în IT, în servicii, dar e nevoie să folosim și mediul rural și jumătatea aceia de țară care poate să renască satul românesc. Să avem fabrici cum aveam și înainte de 1989, care să lege comunitățile rurale. Lăsând antreprenorii români să-și facă treaba susținând pe domnul Umbrărescu care face un lucru minunat. Cred că este singura soluție. Antreprenorii români care au rezistat prigoanei din ultimii ani, au arătat că sunt capabili. Iar, singura soluție este să lași inițiativa privată autohtonă și să îi susții să finalizeze aceste proiecte. E o mare tragedie faptul că în PNRR nu a fost inclusă creșterea infrastructurii feroviare în schimb avem piste de biciclete care se fac în comune uitate de lume. Dacă vrem energie verde trebuia să investim în această infrastructură feroviară” a mai adăugat George Simion, liderul partidului AUR.

Este important de precizat faptul că în cadrul programului de guvernare în 15 puncte, intitulat ”Reconstruim România” sunt vizate domenii importante precum, reducerea taxării muncii și a companiilor dar și soluții pentru domenii precum industrie, sănătate, învățământ și cultură.

Adauga un comentariu