National

Interviu senzaţional cu Abi Talent și cu tatăl acestuia. Ce spune despre videoclipul piesei ” Papuci Gucci” – VIDEO

Publicat: 25 dec. 2020
Abi Talent colaj de poze
Abi Talent colaj de poze

Un interviu cu Abi Talent a strâns, într-un timp record, sute de mii de vizualizări. În interviul postat pe canalul sau de youtube, trapperul îşi arata o altă latură decât ce a lăsat să se înţeleagă.

Abi Talent povesteşte despre viaţa lui despre începutul lui și chiar dă un semnal de alarmă spunând că nu este deloc normal să te droghezi sau să consumi alcool.

Primul interviu serios cu Abi Talent

În interviul postat pe canalul său de youtube, trapperul arata o maturitate ieşită din comun. Acesta le-a povestit fanilor care îl urmăresc de felul în care a început şi despre unde vrea să ajungă. Cântăreţul le explica tuturor fanilor despre faptul că nu va putea avea niciodată o colaborare cu Alex Velea. Acesta a mai afirmat faptul că mesajul piesei Papuci Gucci a fost unul eronat şi nu şi-a dorit să transmită faptul că, pentru a reuşi, trebuie să ai haine de firmă.

Interviul este postat pe canalul său de Youtube şi îl are invitat, printre alţii, chiar pe tatăl său.

De ce s-a lăsat Abi Talent de școală

Întrebat de interlocutor despre felul în care acesta s-a lăsat de şcoală, Abi Talent a spus că unul dintre principalele motive pentru care a renunţat este că a fost supus unor presiuni din partea profesorilor:

” Ca să înţeleagă lumea şi cum m-am lăsat eu de şcoală. Până să iasă tată din puşcărie. De faţă cu toţi copiii, profesorii mei mă întrebau de ce tatăl meu e în închisoare şi tot repetau ca tatăl meu e în închisoare. Mă făceau să mă simt în ultimul hal. În tot timpul ăsta, la şcoală, profesorii, oameni maturi de peste 30 de ani mă făceau să mă simt… De exemplu, o profesoară de mate m-a scos la tabl[ şi nu am stius să rezolv problema. Mi-a spus că trebuie să mă prefac că sunt în şatra şi că bulibaşa îmi dă mie, atât, lui fratel meu, atât, lui fractu atât. Aveam 14 ani, toţi colegii mei au fost şocaţi de ce-a putut să zică ..”

Ce spune tatăl lui Abi Talent despre fiul său

La începutul interviului, tatăl lui Abi Talent a oferit o mică declaraţie. Acesta a spus că este foarte mândru de ce a putut realiza Alberto şi că, de acum înainte, tânărul nu îi mai cere bani şi că are banii lui, munciţi de el>

Este cel mai mic copil dintre cei 4 pe care îi am a fost cel mai răsfăţat. El m-a cam scuturat de bani. îmi pare bine că se descurcă singur şi acum dacă îi place ceva, nu mă mai întrebă de bani, îşi ia el. a explicat tatăl lui Abi Talent.

Comentarii
Adauga un comentariu