Local

Într-un magazin din Iaşi se vând mezeluri Marcel expirate FOTO

Publicat: 05 mai 2020
Magazin Marcel
mezeluri expirate Marcel

O ieşeanca a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a cumpărat dintr-un magazin Marcel din Iaşi. Aceasta a ajuns acasă şi a observat că în magazin se vând mezeluri Marcel expirate.

Magazinul Marcel din Piaţa Alexandru a vândut mezeluri Marcel expirate

Întreaga păţanie este povestită de o ieşeanca pe grupul local Eşti din Iaşi Dacă. Aceasta povesteşte că vânzătoarea i-a vândut cu o amabilitate ieşită din comun, mezeluri Marcel expirate.

”Mergi în Piața Alexandru la magazinul MARCEL!!! și cumperi un delicios salam EXPIRAT, servit cu foarte mare amabilitate 🤬. ATENȚIE PERSOANELE VÂRSTNICE!!!” se arată în postarea publicată de persoana in cauză pe grupul Eşti din Iaşi Dacă.

Nu este primul scandal în care este implicată firma MARCEL

De-a lungul anilor, firma MARCEL a fost implicată în numeroase scandaluri. Toate scandalurile au avut legătura cu vândutul de mezeluri Marcel care nu respectau normele igienico-sanitare. În urmă cu ceva timp, OPC Iaşi a amendat firma pentru faptul că a încălcat umiditatea legală a produselor vândute.

Persoane ajunse în spital după ce au consumat mezeluri Marcel

Mai multe persoane au fost internate în spital după ce au consumat preparate din carne produse la societatea comercială Marcel SRL, din comună ieşeana Răchiteni. Pacienţii prezentau scaune diareice şi cei mai mulţi au spus medicilor ca li s-a făcut rău după ce au mâncat din toba. Persoanele respective au primit preparatele din carne cu ocazia Sărbătorilor Pascale şi primele persoane au ajuns la spital din a treia zi de Paşte. 12 persoane, dintre care un adolescent în vârstă de 15 ani, sunt internate la Spitalul Municipal Paşcani, iar alte două la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Preparatele MARCEL se produc în 3 fabrici, cu suprafețe de peste 5.000 metri pătrați fiecare (fabrica de preparate din carne, fabrica de produse crud-uscate și fabrica de produse congelate). MARCEL are peste 350 de angajați. .

Comentarii
Adauga un comentariu