BZI LIVE

LIVE VIDEO – Între cariera de solistă și hair stylist! Andreea Lupu povestește pentru BZI LIVE despre provocările ambelor domenii artistice – FOTO

Publicat: 03 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 4 aprilie, începând cu ora 16:00, în studioul BZI LIVE se va afla Andreea Lupu, solistă de muzică populară și hair stylist.
Andreea Lupu a absolvit Facultatea de Agricultură. Însă, pe lângă studiile în științele vieții, ea cântă muzică folclorică la diferite evenimente în cadrul mai multor band-uri. De asemenea, ea își desfășoară latura artistică și în cadrul coaforului ei ca hair stylist. Invitata Georgianei Adam va detalia pentru BZI LIVE despre despre noile proiecte și colaborări, cât de dificil este să se împartă între cariera de hair stylist și muzică și despre provocările ambelor domenii artistice.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:
Adauga un comentariu