Actualitate

INUMAN! Bianca Dragusanu, desfigurata de fostul iubit: „M-a tinut si sechestrata, legata de calorifer, fara apa si fara mancare”. Vezi povestea cutremuratoare prin care a trecut roscata!

Publicat: 25 iun. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Invitata la Happy Hour, Bianca Dragusanu a facut cateva marturisiri cutremuratoare legate de una dintre cele mai grele perioade din viata ei. Din cauza fostului iubit si a batailor pe care le lua mereu de la el, Bianca a ramas cu sechele fizice si psihice.

"De ziua mea m-a batut, a fost si arestat pentru asta. M-a tinut si sechestrata, legata de calorifer, fara apa si fara mancare. Ajunsesem sa am 48 de kilograme. Cam doi ani a durat.

Tin minte ca intr-o dimineata am iesit cu catelul afara si el a sarit dintr-un tufis, mi-a pus mana la gura si m-a dus la Petrosani. M-a sechestrat si m-a dus la o cabana. M-a tinut acolo doua trei zile. Pe drum m-a pus sa o sun pe mama, sa-i spun sa nu anunte politia. La un moment dat, dupa cateva zile in care am implorat mila la unul dintre angajatii lui, am putut sa scap. Unui angajat i-a zdrobit degetele in fata mea, cu un par", a declarat ea.

Intrebata daca a si fost violata de fostul iubit, Bianca a dat un raspuns care ridica multe semne de intrebare. "Asta nu se mai pune. E mult spus violata, pentru ca singurul lucru pe care si-l dorea era sa ma terorizeze. Eram lesinata, ce mai putea sa faca cu mine lesinata?", i-a spus lui Catalin Maruta.

Roscata sufera si acum din cauza batailor primite de la fostul iubit. Acesta a lovit-o pana cand a bagat-o in spital, motiv penrtu care a si ramas cu probleme la picioare. "Mi se parea ca singura sansa sa scap de el erea sa-mi iau zilele. Era un om nebun. Ma punea sa-mi cer iertare pentru ca m-a batut", a mai spus Bianca.

sursa: cancan.ro

Adauga un comentariu