Titlurile zilei

Învățătură de minte pentru amante! O tânără a fost sechestrată în Iași la comanda unei soții înșelate! Sluțită și umilită, nu a fost lăsată să plece până când nu a jurat că nu-i mai trebuie bărbați însurați (Exclusiv) – FOTO/VIDEO

Publicat: 05 dec. 2020
O tânără a fost sechestrată și umilită de soția bărbatului cu care avea o relație și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a liniști spiritele
Două femei care se ceartă

Caz întortocheat pentru polițiștii din Iași. O tânără a cerut ajutor spunând că a fost sechestrată și umilită într-o casă din Păcurari. Totul a plecat de la o soție înșelată. La comanda ei, tânăra a fost adusă și batjocorită. Nu a fost lăsată să plece până când nu a jurat că nu-i mai trebuie relații cu bărbați căsătoriți

Polițiștiii din Iași s-au trezit cu încă un caz complicat pe cap. O tânără a depus o sesizare prin care spunea că a fost răpită și sechestrată la comanda unei alte femei. Povestea începe în urmă cu câteva zile, când ea ar fi fost dusă într-o casă din Păcureț și umilită. Ieri-dimineață, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC) împreună cu mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SIC) au efectuat 3 percheziții domiciliare în Păcureț și Roman la suspecții bănuiți de comiterea faptei. Oamenii legii au condus la audieri mai multe persoane și le-au ascultat povestea. Surse din cadrul anchetei au precizat că tânăra batjocorită ar fi avut o relație cu soțul femeii anchetate. Cea din urmă ar fi aflat și ar fi apelat la cunoscuți pentru a-i da o lecție amantei.

Toți suspecții ar putea ajunge în spatele gratiilor

Vineri dimineața s-a dat alarma în Păcureț. Zeci de rromi au stat cu sufletul la gură pentru că nu știau ce îi așteaptă. Polițiștii au acționat ca la carte și au intrat peste cei bănuiți. Acțiunea a ținut aproape două ore, însă ancheta a durat până târziu. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Iași au confirmat că au avut loc descinderi în Păcureț, însă nu au oferit alte detalii până la finalizarea anchetei. Pănă acum ar fi vorba de 3 suspecți. Dacă vor fi găsiți vinovați, toți ar putea ajunge în spatele gratiilor pentru că infracțiunile pe care le-ar fi comis sunt grave.

De suferit a avut și un amant din Iași

În urmă cu câteva luni, și un amant din Iași a avut de suferit. Atunci, un bărbat s-a zbătut între viață și moarte după ce a sărit în gol de la etajul 3. Totul s-a întâmplat pe Bulevardul Poitiers. Un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că un bărbat se afla întins pe jos, în fața unui bloc, și pare căzut de la înălțime. Imediat un echipaj SMURD a ajuns la fața locului împreună cu polițiștii. Bărbatul în vârstă de 50 de ani era în stare gravă, dar în viață. Imediat a fost preluat de echipajul medical și a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”.

A fost transportat în stare gravă la spitalul de Neurochirurgie din Iași

După ce a primit primele îngrijiri medicale, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie pentru investigații unde se află și acum în stare gravă. Toată lumea a crezut că este vorba despre o tentativă de sinucidere, însă nu este așa. Bărbatul de 50 de ani, a cărei identitate o vom proteja, se afla într-un apartament situat la etajul 3 al blocului C8. Domiciliul bărbatului este în Voinești, însă el se afla la o femeie în vârstă de 55 de ani cu care ar fi avut o relație extraconjugală. În timp ce se afla cu femeia, soțul acesteia în vârstă de 61 de ani a ajuns în apartament împreună cu fiul său în vârstă de 28 de ani.

Când soțul înșelat a intrat în camera în care se afla amantul, cel din urmă a sărit pe geam

Ceea ce s-a întâmplat mai departe pare mai degrabă desprins dintr-un film tragi-comic. Reacția amantului l-a șocat până și pe soțul trădat în dragoste. După un schimb de replici dur, soțul înșelat a vrut să dea ochi în ochi cu amantul soției. Nu prea a reușit pentru că amantul s-a încuiat în sufragerie. Atunci, soțul trădat a vrut să spargă ușa de la sufragerie să intre peste amantul soției sale. Nu a vrut să facă o pagubă prea mare și a cerut ajutorul fiului său, care a adus o mână de scule. Ambii au desfăcut yala și au deschis ușa, însă în momentul în care au pătruns în sufragerie, amantul a sărit în gol pe geam. O alegere proastă având în vedere că apartamentul se afla la etajul 3. Rănile pe care le-a suferit în urma căderii au fost extrem de grave, iar medicii erau rezervați în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire. Totuși, a avut mare noroc și a scăpat cu viață.

Comentarii
  • Vai pai ce s-ar întâmpla dacă toate asistentele medicale, rezidentele, secretarele etc ar fi surprinse de sot/iubit cu șefii lor?? Ar fi sute de asemenea cazuri….

  • Asa ar merita si Strachinaru Elena Mihaela mare contabila la Lespezi – cea care a dezbinat casa primarului Lazar Ioan . Ma intreb asa intr-o doara cum poate un om ca el sa tina linga asa o curva care a intinso care si cum a vrut.

  • Si daca i se vede ip ul ce? Terminati cu prostiile astea debitate de minti bolnave si imbatranite. Omul e liber sa comenteze ce vrea. Tu sigur nu ai cum sa ii vezi ip ul. E o chestie tehnica care sigur te depaseste. Dar te lasam sa te exciti frecandu ti proteza.

  • Măi gazetarul lui pește ”Dragos Savu”, poate ne spui și nouă a câta ora este de când publici articolul ăsta? L-am mai citit de vreo două ori, iar acum nemaiavând ce să mai scrii, l-ai mai ”aruncat” odată în presă.

  • Pisamas pe voi, zici ca au făcut crima , de gunoaie de polițiști , pe parlamentarii care fura milioane si miliarde de euro , nui mai arestați, pisamas pe voi! Cu legea voastră de gunoaie !

Adauga un comentariu