Eveniment-Social

Invitație la expoziția „OUTCOME 1.0” a studenților specializării Arte Textile – Design Textil, vernisajul expoziției va avea loc pe data de 12 martie 2024, ora 16:00, Galeria de Artă „Beciul lui Drossu”

Publicat: 11 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Invitație la expoziția OUTCOME 1.0 a studenților specializării Arte Textile - Design Textil vernisajul expoziției va avea loc pe data de 12 martie 2024 ora 1600 Galeria de Artă Beciul lui Drossu

Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Arte Vizuale și Design împreună cu Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași are plăcerea de a vă invita să vizitați expoziția OUTCOME 1.0 a studenților specializării Arte Textile – Design Textil: Borş Cristina, Cârţan Gabriel Ionuţ, Ciubotariu  Ioan Constantin,  Dudău Ştefania Maria, Hamza Alexandra, Kuzniuk Liubov, Lilof Denisa Teodora, Măzărianu  Bianca Elena, Ouatu  Karina Elena, Popa  Mara, Rus Andreas Cristian, Trocin Daniela, Ungureanu Lia.

Expoziția va fi deschisă în perioada 11-20 martie 2024 la Galeria de Artă „Beciul lui Drossu”-U.A.P.R.Filiala Iași, Str. Lăpușneanu, Nr. 7, Iași.

Vernisajul expoziției va avea loc pe data de 12 martie 2024, ora 16:00.

Coordonator:  Lect. univ. dr. Raluca Simona Loghin

Curatori: Conf. univ. dr. Ecaterina Mărghidan, Conf. univ. dr. Mădălina Vieriu

Vă așteptăm!

Comentarii
  • Ar trebui mai des să aibă loc Expoziții de acest fel, să-i mediatizăm pe studenți mai des la cât de pricepuți și talentați sunt, să scoatem în evidență valorile României, nu să-i afundăm și să-i mediatizăm numai pe cei trecuți de tinerețe, că tocmai și aceștia spun deseori să-i evidențiem pe tineri.
    Bravo, dragi studenți! România nu este numai a bunicilor, părinților, ci este este și a voastră mereu, și să nu o părăsiți pentru altă țară, crezând că veți fi mai fericiți, ci uniți-vă și sprijiniți-vă, consultați-vă între voi, nu vă pierdeți, fiți optimiști, căci sunteți puternici și inteligenți, că voi puteți face lucruri grozave, și puteți ridica Țara pe cel mai înalt Soclu, acolo unde de fapt îi este locul.
    Nu uitați că moșii și strămoșii noștri s-au jertfit pentru adevăr,dreptate și libertate.
    Așa că luați frâiele în mânuțele voastre și faceți treburi geniale, puteți! Cu Dumnezeu în suflețelele voastre, curaj pentru mai bine!

Adauga un comentariu