Cancan ultimă oră

Ioan Neculaie, dat în urmărire națională. Omul de afaceri a dispărut după ce a fost condamnat la închisoare cu executare

Publicat: 22 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioan Neculaie dat în urmărire națională. Omul de afaceri a dispărut după ce a fost condamnat la închisoare cu executare
Ioan Neculaie a fost condamnat, vineri, de magistrații de la Curtea de Apel Brașov la 2 ani și 2 luni de închisoare cu executare

Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională. Acesta a dispărut după ce a fost condamnat definitiv la 2 ani și 2 luni de închisoare în dosarul în care este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Ioan Neculaie a fost condamnat, vineri, de magistrații de la Curtea de Apel Brașov la 2 ani și 2 luni de închisoare cu executare. Afaceristul este, însă, de negăsit, motiv pentru care a fost dat în urmărire națională.

„S-a enervat foarte tare, a luat pușca și a început să tragă”

În urmă cu cinci ani, Ioan Neculaie și-a pregătit pușca și tot ce avea nevoie pentru o partidă de vânătoare. S-a enervat, însă, teribil când a văzut că mașina lui de teren, un Jeep superb, avea pană la una dintre roți.

“S-a enervat foarte tare, a luat puşca şi a început să tragă în celelalte trei roţi. Apoi a urlat la angajatul lui şi l-a certat că nu a avut grijă să verifice maşinile. Toţi au rămas cu gura căscată, mai ales că nu a mai făcut niciodată astfel de gesturi”, a mărturisit o persoană din anturajul afaceristului, în februarie 2016.

Amintim că, în 2017, Ioan Neculaie a fost condamnat la doi ani de închisoare, iar în 2018 a fost eliberat condiționat.

Cine este Ioan Neculaie

Ioan Neculaie s-a născut la 18 aprilie 1957, la Codlea, într-o familie cu o situaţie financiară precară, fapt care l-a determinat încă de mic să-şi dorească să câştige bani mulţi. Primul job pe care l-a avut Neculaie a fost acela de electrician, la doar 19 ani, în oraşul său natal Codlea, însă, cum lucrurile nu mergeau tocmai bine, peste câţiva ani şi-a lansat primele afaceri. Imediat după revoluţie şi-a vândut apartamentul din Codlea şi a cumpărat o mică fermă. Așa a reușit să producă suficienţi bani pentru a se putea implica în construcţii.

La puţin timp distanţă, omul de afaceri a luat de la un mic întreprinzător firma care avea să ajungă Prescon, compania care a contribuit decisiv la creşterea averii sale.

Pasionat de maşini, prin garajele lui Ioan Neculaie au trecut, de-a lungul timpului, mai mulți bolizi de lux. Dodge Viper (100.000 de euro), Mercedes G Klasse (140.000), Porsche Cayenne (120.000) şi Volkswagen Touareg (65.000) au fost doar câteva dintre mașinile la volanul cărora a apărut, în trecut, omul de afaceri.

Adauga un comentariu