Local

Una dintre cele mai frumoase avocate din Iași a căzut în păcat. A fost săltată de jandarmi din sala de judecată! Legături în ”Las Vegas”?

Publicat: 24 nov. 2022
Una dintre cele mai frumoase avocate din Iași a căzut în păcat. A fost săltată de jandarmi din sala de judecată Legături în Las Vegas
Una dintre cele mai frumoase avocate din Iași a căzut în păcat

Ioana Gherghe, una dintre cele mai frumoase avocate din Iași a fost ridicată miercuri din sala de judecată. Din câte se pare aceasta ar avea un amestec în dosarul în care frații Corduneanu de la Iași sunt anchetați pentru șantaj

Ioana Gherghe, una dintre cele mai frumoase avocate din Iași a căzut în păcat. Ce s-a întâmplat cu focoasa brunetă? Se pare că ar avea un amestec în dosarul în care frații Corduneanu sunt anchetați pentru șantaj. Miercuri, pe 23 noiembrie, locuințele unora dintre frații Corduneanu au fost din nou răscolite de anchetatori. De data aceasta ei au fost bănuiți de anchetatori că ar fi făcut legea în lanțul de cazinouri ”Las Vegas”. Astfel, frații Corduneanu s-ar fi asigurat că nimeni nu face concurență cazinoului mai sus menționat. Ce rol avea avocata Ioana Gherghe în acest dosar? Încă nu este clar.

Peste 100 de percheziții în țară

Cert este că ieri, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare 123 mandate de percheziție domiciliară, fiind vizate domiciliile și imobilele deținute sau folosite de mai multe persoane fizice precum și sediile și punctele de lucru ale unor persoane juridice din municipiul București și județele Prahova, Brașov, Iași, Suceava, Botoșani, Tulcea, Constanța, Cluj, Timiș, Vrancea, Buzău, Bihor, Vâlcea, Dolj, Gorj, Sibiu, Bacău, Mureș și Sălaj.

Cum acționau interlopii?

Activitatea interlopilor era se pare foarte bine pusă la punct.

”În cauză s-a reținut că, începând cu anul 2018, a fost constituit, la nivel național, un grup infracțional organizat care a avut ca scop comiterea, în principal, a unor infracțiuni de șantaj. Membrii grupului au urmărit să împiedice extinderea sălilor de jocuri de noroc concurente celor administrare de aceștia și să reprime tentativele altor membri ai lumii interlope de a prelua controlul asupra sălilor aparținând grupului. În acest scop, a fost creată o structură de forță care a fost folosită pentru a împiedica anumiți clienți care realizau câștiguri însemnate să intre în posesia acestora. Această structură a asigurat funcționarea la nivel național a unui sistem coercitiv ilegal care era menit să împiedice clienții care generau probleme să revină în sălile de joc aparținând grupului infracțional organizat și să recupereze rapid de la aceștia prejudiciile aduse bunurilor din localuri”, au precizat anchetatorii printr-un comunicat.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla după audieri. Trebuie precizat faptul că Adrian Corduneanu se afla în arest în momentul în care au fost efectuate perchezițiile. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Ioana Gherghe, una dintre cele mai frumoase avocate din Iași.
Comentarii
 • Bă cât de foame în gât au avocații ăștia să apere toți rapenii ăștia? Nu înțeleg că cine se bagă în treacă îi mănâncă porcii? Nu înțeleg că sunt plătiți cu bani cu miros de sânge?

 • O amarata proasta și urata care a văzut multe file de acțiune și acum este confuza. Îmi și imaginez cum povestea ea pe la neamurile ei de la tara ca a făcut o strategie imbatabila de salvare a interlopilor. Țăranii o ascultau cu gura căscată. În final, interlopii au dat-o în gat după ce s-au lămurit și ei ca-i doar o mâncătoare de cacat.

 • Imi este SCARBĂ 🤑🤑🤑
  O tară de hoți..corupti…impostori 🙈🙈🙈
  Legile sunt doar pentru prosti😡
  Pentru parlamentari …interlopi…pupincuristi🤣🤑🧠💣🧠💣🧠
  Zdrențele ☝️
  Au alte legi🤣
  Si,mai vrei să meargă bine in tara asta🤔
  VINA O AU CEI CARE ISI FAC TREABA CU EI,AI GRESIT PLATESTI ☝️
  DATA VIITOARE FACI IN ASA FEL SA FI CORECT ZDREANTĂ😡🧠💣🙈
  La noi sunt 33 ani unde din ce in ce nai rau☝️
  SI MEREU MOTIVE,MOTIVE,DAR☝️
  UNUL NU VAD SA FACA CEVA BUN🤔
  TOTI NUMAI CEARTA SI POARTA GRIJA ALTUIA 🙈🙈🙈

 • Interlopi🧠💣🧠💣🧠💣
  Epava societății 🙈🙈🙈🤣
  Sa stiti de la mn☝️
  Dacă nu ar fi protejati de cineva din justitie🤣 Si din politie ,nu ar avea curajul să fc asa ceva.Sunt ferm convins că o să scape basma curată si o să si continuie treaba.Dacă o să primească ceva dintre Corduneni🤣 o să fie cu suspendare😋
  Apropo☝️
  DACĂ NOI OAMENII DE RÂND AM AVEA PERMIS PORT ARMĂ☝️
  NU AR MAI EXISTA INTERLOPI 🧠💣🧠💣🤣
  GLONTUL NU VEDE GORILA🦧🦧🦧

Adauga un comentariu