Cancan ultimă oră

Ioana Ginghină, despre relația cu actualul partener. Cum se înțeleg cei doi amorezi și cât de apropiată este de fostul soț, Alexandru Papadopol

Publicat: 01 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioana Ginghină despre relația cu actualul partener. Cum se înțeleg cei doi amorezi și cât de apropiată este de fostul soț Alexandru Papadopol
Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Aceasta a câștigat repede simpatia publicului și a reușit mereu să își împartă viața profesională și cea personală. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cosmin Pitulice și este mai fericită ca niciodată. Ioana Ginghină a povestit cum decurge actuala relație, dar și cum se înțelege cu fostul soț, Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au formau un cuplu timp de mulți ani și împreună au o fiică adolescentă. Cei doi au pus punct relației în urmăc cu mai bine de 3 ani, asta din cauza problemelor cumulate în timp, dar și din cauza infidelității lui Alexandru Papadopol. Ioana Ginghină a reușit să treacă peste divorț și și-a refăcut viața amoroasă alături de Cosmin Pitulice, cu care este împreună de aproape 3 ani și se înțeleg de minune.

Ioana Ghinghină, despre relația cu actualul partener

Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cosmin Pitulice. Cei doi amorezi împlinesc 3 ani de relație pe data de 15 octombrie și se înțeleg de minune. Pe 21 septebrie actrița a împlinit 45 de ani, iar partenrrul ei de viața s-a comportat exemplar cu ea. Aceasta a povestit că nu a fost o petrecere surpriză, însă el a fost cel care s-a ocupat de tot, ea trebuind doar să se aranjeze și să fie prezentă la petrecere. Ioana Ginghină susține că iubitul ei actual este cel mai bun dintre toți partenrii pe care i-a avut până acum.

”Chiar astăzi îi ziceam că noi, pe 15 octombrie, facem 3 ani. Toată lumea zice: “Hai, că ești la început!”. Nu mai sunt chiar la început. Au trecut 3 ani de relație între timp. Deocamdată, ce pot să spun, pe mine mă susține Cristi cel mai mult dintre toți partenerii pe care i-am avut până acum. Deci e un first ca să zic așa. Poate se poate și mai bine, nu știu ce să zic, dar pot să spun sigur că, până acum, este cea mai bună variantă din tot ce am avut până acum. Inclusiv acum, la ziua mea, eu nu țineam neapărat să mi-o țin, din comoditate în primul rând. Mi-a organizat-o el. Știam că o organizează, nu a fost petrecere surpriză, dar mi-a zis: “Iubita, nu trebuie să faci absolut nimic! Decât să te duci, să te machiezi, să te aranjezi”. Și așa a fost. A venit o firmă, el s-a ocupat de absolut tot. Firma aia a venit, a și strâns, a și plecat. A fost la noi în curte. Exact așa, m-am machiat, am coborât, am fost cu toată lumea. Am invitat doar oameni foarte apropiați mie. Eu nu am mai pățit așa ceva până acum”, a declarat Ioana Ginghină.

Cum se înțelege cu fostul soț

Ioana Ginghină și Alexandru Papadol au trăit momente frumoase împreună, iar din relația lor a rezultat Ruxandra, fiica lor aflată acum la vârsta adolescenței. Deși s-au despărțit din cauza infidelității actorului, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor. Chiar Alexandru Papadopol a felicitat-o pe fosta soție pentru că și-a ales bine partenerul de viață și a recunoscut că el nu ar fi făcut un așa efort pentru ziua ei, cum a făcut Cosmin Pitulice.

”Eu nu vreau să spun că am avut o viață urâtă. Nu era urâtă, nu aveam un termen de comparație. Inclusiv Alexandru, care a văzut pe Instagram postările, a zis: “Băi, bravo, chiar te felicit!”. A recunoscut și el: “Nu ți-aș fi făcut așa ceva în vecii vecilor!” Da, da (n.r. are o relație bună cu fostul soț). De asta și glumeam: “Bravo, Ioana, ai prins bine, ți-a ieșit bine de data asta!”. Îi zic: “Chiar vorbeam cu fiica ta, că nu mi-ai fi făcut așa ceva!”. Sunt total diferiți și eu sunt mai bine acum”, a mai spus actrița.

Adauga un comentariu