Cultural

Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice. Nunta a fost una cu peripeţii

Publicat: 28 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice. Nunta a fost una cu peripeţii
Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice, iar nunta a fost una extrem de apreciată

Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice, iar nunta a fost una cu peripeţii. Soțul celebrității a fost transportat de urgență la spital, iar vecinii au solicitat intervenția poliției.

Vedeta a celebrat a treia sa căsătorie recent, când a rostit cuvintele „Da” alături de Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice

Cunoscuta actriță s-a autointitulat „Regina Toamnei”, deoarece întregul eveniment a avut loc într-un decor de poveste, în curtea propriei case, iar rochia purtată de vedetă a fost una de basm, ușoară și perfectă pentru întregul concept. Vecinii, se pare, au fost destul de deranjați de petrecerea organizată în curtea artistei, chiar dacă, conform spuselor sale, nu a existat zgomot excesiv.

„La nuntă a fost foarte frumos, aveam emoții, e complicat să faci acasă și înainte, și după. Am prins o vreme superbă, am avut noroc. Arăta superb curtea, totul decorat frumos, dar au chemat vecinii poliția la 4 la amiază. De trei ori au chemat-o, bănuim cine i-a chemat. Nu ne-au dat amendă. Venea poliția și zicea „Da, am constatat”. Nu era muzica tare. Și nu vecinii din jur cu care vorbisem, niște vecini mai îndepărtați. Săracii își cereau și scuze de câte ori veneau.”, a declarat Ioana Ginghină în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Cristi Pitulice, accidentat după nuntă

Evenimentele neplăcute nu s-au oprit aici, conform celor spuse de vedetă. Într-un moment de neatenție, partenerul său, Cristi, a suferit un accident destul de serios la mână, iar cei doi au fost nevoiți să solicite asistență medicală.

Totul s-a întâmplat din cauza unei sticle de șampanie care fusese expusă la soare și care a explodat imediat ce a fost ridicată către bărbat. Actrița a avut abia acum puterea să vorbească despre acest lucru.

„Ieri când muta Cristi niște sticle, s-a tăiat la mână, a fost rău, am mers la urgență. Pentru că stătuse gheață pe lângă, nu s-a văzut și când a ridicat, a căzut și a explodat. I s-a tăiat un tendon de la deget. Noi nu avem verighetă, am făcut civila.”, a continuat aceasta.

Faptul că nunta Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice a avut loc într-un mediu atât de restrâns, cu aproximativ 40 de persoane apropiate din cercul celor doi, a făcut ca toți cei prezenți să se simtă extrem de relaxare și să se distreze în mod deplin.

În plus, Ioana afirmă că viitorii săi fini și-ar fi dorit să aibă astfel de petrecere, dacă nu ar fi organizat deja nunta tradițională.

Adauga un comentariu