Cultural

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, relație de dragoste controversată. Cântăreața a acceptat cu greu plecarea logodnicului ei la Survivor România 2023

Publicat: 13 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu relație de dragoste controversată. Cântăreața a acceptat cu greu plecarea logodnicului ei la Survivor România 2023
Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au o relație de dragoste controversată. Cei doi sunt din nou împreună după ce în ultima vreme au apărut zvonuri că s-au despărțit. Frumoasa cântăreață și tânărul milionar se iubesc de ceva vreme, însă povestea lor de iubire este una tumultuoasă, cu multe certuri și împăcări. Cu toate acestea, cei doi s-au logodit și au planuri mărețe de viitor. Recent, Sebastian Dobrincu a primit un nou proiect de televiziune și este concurent la o faimoasă competiție. Cântăreața a acceptat cu greu plecarea logodnicului ei la Survivor România 2023.

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, relație de dragoste controversată

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se iubesc de câțiva ani și fac furori de fiecare dată când apar împreună în lumina reflectoarelor. Deși s-au logodit și au planuri mărețe de viitor, aceștia au trecut prin mai multe certuri în viața de cuplu și chiar s-au despărțit o perioadă scurtă de timp. Sebastian Dobrincu a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui iubită, însă deocamdată cei doi nu se gândesc la nuntă și se dedică profesiei lor.

„Nu avem niciun plan. Trăim de pe o zi pe alta. Suntem tineri, ne permitem. Mai încolo, mai greu să faci planuri de pe o zi pe alta, dar acum merge. Nu avem niciun plan de nimic.”, a declarat tânărul milionar.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început atunci când au realizat împreună clipul unei melodii. Ioana Ignat a recunoscut că s-a îndrăgostit nebunește de actualul ei iubit și că ea a fost cea care a făcut primul pas în relație.

„Am filmat un videoclip împreună, la piesa ,Inima naivă’. Noi ne știam de ceva timp, cu ceva vreme înainte, însă la filmările pentru videoclip s-a înfiripat ceva între noi. Atunci m-am îndrăgostit eu de el, nu știu el.”, a precizat îndrăgita cântăreață.

În prezent, Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu se bucură din plin de viață și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre ori de câte ori au ocazia. Cei doi sunt apreciați de publicul autohton și au o carieră de succes. Sebastian dobrincu deține o avere impresionantă la vârsta de 24 de ani și duce o viață de lux. Tânărul milionar face furori și pe rețelele de socializare, unde are un număr impresionant de urmăritori. Pe Instagram, acesta nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze inedite, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Ce spune artista despre participarea iubitului ei la Survivor România 2023

Ioana Ignat a acceptat cu greu că logodnicul ei va fi plecat timp de câteva luni la Survivor România 2023. Artista a recunoscut că participarea lui Sebastian Dobrincu la faimoasa competiție reprezintă o provocare și pentru ea deoarece va sta departe de partenerul ei de viață.

„Nu îmi surâde ideea încă. Că o să fie plecat atâta timp, șase luni e destul de mult. Dar îl susțin în tot ceea ce face. Am încredere în abilitățile lui fizice, psihice. (…) Mi se pare supercurajos să zici da la o provocare de genul ăsta și îl susțin. O să mă acomodez, în șase luni.”, a declarat logodnica lui Sebastian Dobrincu.

La rândul lui, tânărul milionar este încrezător că se va descurca de minune în faimoasa competiție și este gata să își depășească limitele.

„Ce poate fi mai frumos decât să te autodepășești? Eu asta am căutat toată viața, asta caut în continuare. Poate sună un pic ciudat, dar nu sunt foarte multe lucruri în viață care mă mai mișcă atât de mult. O provocare de genul e binevenită. Sunt extremist: am plecat la 17 ani de acasă, cu ghiozdanul în spate, m-am aruncat în New York, nu cunoștem pe nimeni, nu cunoșteam orașul.”, a precizat tânărul milionar.

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi radiază de fericire împreună și au planuri mărețe de viitor.

Adauga un comentariu