Eveniment-Social

Ioana Milculescu & Electro Affair se pregătesc de turneu. The Tour continuă povestea glo™ Creative Camp

Publicat: 16 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioana Milculescu  Electro Affair se pregătesc de turneu. The Tour continuă povestea glo Creative Camp
The Tour - cinci concerte în țară și în București

IOANA MILCULESCU& Electro Affair, cele două grupuri muzicale care s-au născut la glo™ Creative Camp by Electric Castle, se pregătesc de turneu. După sute de ore petrecute în Creative Camp și în studio, dar si după performance-ul pe care l-au avut la Electric Castle 2023, acum artiștii se pregătesc pentru The Tour.

 

The Tour – cinci concerte în țară și în București

Astfel că, începând cu data de 10 Mai și până pe 7 Iunie cele două grupuri muzicale vor concerta în țară și în București.

Timișoara (10 mai, Pixel)

Cluj-Napoca (11 mai, /Form Space)

Alba-Iulia (17.05, Club Hideout – Spațiile RYMA)

Iași (19.05, Underground Pub) și București(07.06, Club Guesthouse). În cadrul turneului va avea loc lansarea celor două noi albume pe support vinil, semnate de IOANA MILCULESCU si Electro Affair, albume născute din continuitatea taberei de creație muzicală, glo™ Creative Camp.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare începând cu 20 aprilie, pe site-ul livetickets.ro.

Proiectul “IOANA MILCULESCU”, produs de Bean MC

Povestea proiectului “IOANA MILCULESCU” a început în august 2022, la malul mării, când Ioana a venit la glo™ Creative Camp by Electric Castle. În tabăra muzicală, Ioana Milculescu a luat parte la mai multe sesiuni de compoziție și improvizație coordonate de producătorul muzical Bean MC și Afo. Practic, în Creative Camp a avut loc debutul solo al Ioanei Milculescu, după ce, anterior, artista a colaborat cu brigada Subcarpați pentru mai multe piese.

Pot spune că sunt la locul si timpul potrivit, înconjurată de oameni valoroși cu mult respect si multă dragoste pentru muzică. De la Dunare în toată țara sa răsune in inimi și în boxe I MARE DE LA IOANA „- Ioana Milculescu

glo™ Creative Camp i-a oferit Ioanei oportunitatea de a se dezvolta artistic, într-un mediu creativ, alături de Valentin Mușat, Radu Pieloiu, Daniel Rădulescu si Mircea Ardeleanu si ajutata de Max K la voce. Iar munca depusă în tabăra de creație muzicală s-a concretizat în susținerea primului ei concert live pe Main Stage-ul de la Electric Castle 2023 și în organizarea prezentului turneu, The Tour, dedicat lansării albumului de debut -“ I Mare de la Ioana” prezentat de Culese din Cartier.

„Sunt foarte fericită că am dat startul acestui proiect. Pentru mine, a fost o experiență genială și nu cred că puteam să îl deschid mai frumos decât pe scena principală de la Electric Castle. Ne-am pregătit un an de zile pentru acest show, începând cu tabăra creativă, iar apoi trecând la multe luni de producție și repetiții. Munca și pasiunea au dat roade, iar lansarea proiectul > a fost un adevărat succes”, povestea Ioana Milculescu, anul trecut, după participarea la Electric Castle.

glo™ Creative Camp, o inițiativă #RebelsWithaCause

glo™ Creative Camp și-a propus, încă de la prima ediție, să le fie alături artiștilor la inceput de drum. Și, mai ales, să-i susțină în procesul lor creativ. Așa a luat naștere prima tabără de creație muzicală existentă în România. Locul perfect pentru artiști să-și exerseze talentul și, mai ales, să-și pună în valoare creativitatea.

*glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conțin nicotină, o substanță cecreează dependență. Este destinat consumatorilor peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri.

Adauga un comentariu