Cultural

Ioana Tufaru a recunoscut de ce nu muncește. „Cei care mă acuză trebuie să se gândească”

Publicat: 30 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioana Tufaru a recunoscut de ce nu muncește. Cei care mă acuză trebuie să se gândească
De-a lungul timpului tot mai multe persoane au criticat-o pe Ioana Tufaru din cauza faptului că nu muncește

Ioana Tufaru a dorit să lămurească public motivul pentru care nu muncește.

Ioana Tufaru nu a avut o viață ușoară, mai ales după moartea mamei sale, Anda Călugăreanu. Fiica regretatei artiste a trecut prin multe încercări de-a lungul anilor, dar a reușit să le depășească cu succes și acum se bucură de o familie fericită, având un soț care o iubește și un copil de care este foarte mândru.

Atât soțul, cât și soția au venituri adecvate pentru a-și întreține familia, beneficiind de sprijin financiar din partea statului pentru a se descurcă, conform declarațiilor Ioanei Tufaru. Cu toate acestea, oamenii au fost întotdeauna curioși să afle motivele pentru care femeia nu are loc de muncă.

Ioana Tufaru a recunoscut de ce nu muncește

Prin urmare, în timpul participării sale la emisiunea „În Oglindă” de pe canalul de YouTube theXclusive, moderată de Mihai Ghiță, Ioana Tufaru a dezvălui detalii mai puțin știute ale vieții sale, discutând diverse subiecte, inclusiv un aspect legat de muncă, astfel încât a putut să răspundă și să lămurească curioșii cu privire la acest aspect.

„Știi cât am discutat eu despre treaba asta? Cred că a fost cel mai discutat subiect. În primul rând, cei care mă acuză trebuie să se gândească și la motive. Puțină lume știe… Nu îmi place să dau detalii de mine, de organismul meu, de corpul meu.

Sunt un om cu probleme de sănătate. Un om care nu poate depune foarte mare efort”, a declarat Ioana Tufaru în emisiunea ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Ioana Tufaru a lucrat, dar fără carte de muncă

Totodată, fiica regretatei Anda Călugăreanu a subliniat că, în ciuda judecăților celor din jur cu privire la absența locului de muncă, ea a avut de-a lungul timpului mai multe job-uri, însă acest aspect este mai puțin cunoscut de către cei care se îngrijesc mereu să o critice.

„Am lucrat, dar nu am lucrat niciodată cu carte de muncă, ăsta e un lucru foarte adevărat și mi-l asum. Tot eu n-am vrut, dar am lucrat. Dă-mi voie să te întreb un singur lucru.

Dacă tu-mi spui mie acum: «Ioana, hai la mine să faci curățenie în casă și pentru treaba asta, eu te plătesc». Nu tot muncă se numește? E la negru, nu-i la negru, e colaborare, dar e tot muncă”, a mai spus Ioana Tufaru.

De-a lungul timpului tot mai multe persoane au criticat-o pe Ioana Tufaru din cauza faptului că nu muncește. Acum, fiica Andrei Călugăreanu a spus adevărul.

Adauga un comentariu