Actualitate

Ioana Tufaru se plânge mereu că nu are bani. Ce speră să primească de la Gigi Becali

Publicat: 29 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioana Tufaru se plânge mereu că nu are bani. Ce speră să primească de la Gigi Becali
Chiar dacă tot timpul a avut probleme financiare, Ioana Tufaru nu vrea să-și caute un loc de muncă

Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, se plânge mereu că nu are bani și că întâmpină destul de multe probleme, în special financiare. Cu toate acestea, ea nici nu este interesată să-și găsească un loc de muncă, fiind mulțumită de traiul său. Și aceasta în special deoarece Ioana Tufaru este ajutată de unii oameni cu stare, cum ar fi Giogi Becali.

Ioana Tufaru se plânge mereu că nu are bani

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, va petrece Sărbătorile de iarnă alături de fiul și soțul ei. Aceasta a declarat în nenumărate rânduri că se descurcă foarte greu cu banii pentru că nu are un loc de muncă stabil. Cu toate astea, Ioana Tufaru speră ca la acest sfârșit de an să primească un ajutor financiar din partea lui Gigi Becali.

De când se știe, Ioana Tufaru a avut mari probleme financiare. Însă chiar și așa, fiica regretatei Anda Călugăreanu se bucură că este alături de soțul și fiul ei, și că vor petrecere Revelionul împreună. În plus, Ioana Tufaru speră la o minune de Sărbători și să primească bani de la Gigi Becali.

În trecut, latifundiarul din Pipera a fost impresionat de povestea Ioanei Tufaru, motiv pentru care a decis să îi ofere o locuință. Fiica Andei Călugăreanu a considerat atunci că ajutorul primit de la afaceristul milionar a fost un adevărat dar divin.

Speră să fie ajutată de Gigi Becali

Fiica Andei Călugăreanu va petrece Sărbătorile de iarnă și Revelionul în compania soțului și a fiului lor. Ioana Tufaru a mărturisit în nenumărate rânduri că are probleme financiare, dar chiar și așa, speră la o minune de sărbători. Mai exact, aceasta își dorește să primească ajutor de la Gigi Becali, așa cum a mai primit și în anii trecuți.

„De sărbători vom sta acasă doar noi, atât de Crăciun cât și de Revelion, nu ne place să plecăm nicăieri și preferăm să stăm acasă și să ne uităm la televizor. Lui Luca îi plac colindele și a învățat vreo două, deci vom merge prin bloc la colindat, pe la vecini. Sunt sigură că va fi frumos, pentru că ne place tare mult această perioadă din an.(…) Eu să primesc un cadou de la Moș?! Sincer, nu știu ce mi-aș dori, nu m-am gândit la ceva anume, poate fi orice.(…) Momentan nu am primit, dar sunt sigură că urmează să ne dea ceva (n.r. – Gigi Becali), așa cum face în fiecare an”, a declarat Ioana Tufaru.

În urmă cu câțiva ani, Gigi Becali a decis să o ajute pe Ioana Tufaru și să-i ofere o garsonieră. La acea vreme, fiica regretatei Andei Călugăreanu era însărcinată, iar milionarul nu a rămas pasiv la povestea ei de viață. Ulterior, în 2019, latifundiarul din Pipera a mutat-o pe Ioana Tufaru într-o nouă garsonieră, alături de soțul și fiul ei.

Adauga un comentariu