Actualitate

Ion Ţiriac a fost bolnav de COVID-19 si s-a vaccinat cu Pfizer: Dacă ai puțină minte, n-ai cum să nu-l faci

Publicat: 16 apr. 2021

Ion Țiriac (81 de ani) a dezvăluit că a avut COVID-19. Între timp, s-a refăcut și a ales să se vaccineze. Omul de afaceri a contractat virusul Sars-CoV-2, dar a ales să țină acest lucru secret până acum. Ion Țiriac spune că a trecut ușor peste infectarea cu virusul, fără a avea simptome, și mărturisește că s-a imunizat cu serul celor de la Pfizer/BioNTech.

Ion Țiriac, infectat cu COVID-19

„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani (n.r. – îi va împlini pe 9 mai) n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea, care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu.

Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă (n.r. dozele). L-am făcut pe cel pe care mi l-a dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci, dacă ai puțină minte în cap”, a spus Ion Țiriac pentru ObservatorNews.

Raport Coronavirus în România, 15 aprilie 2021

În ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 3.852 de cazuri noi de persoane infectate, după efectuarea a 26.132 teste RT-PCR (16.640 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 9.492 la cerere) și 11.385 de teste rapide antigenice.

La ATI sunt internate 1.518 de persoane.

Totodată, în ultimele 24 de ore, 195 de persoane au murit după infectarea cu COVID-19. În total, 25.800 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Comentarii
  • Poi sunt aia care spun ca nu e bine , ca stiu ei mai bine , ca pe ei nu i intereseaza de problemele din jur , ca au auzit la.antena 3 sau la sisoaca, si pe facebook s a zis ca nu e bun vaccinul . Se pare ca Tiriac nu se uita pe facebook.

Adauga un comentariu