Coronavirus

Ionuț Dolănescu, testat pozitiv la noul coronavirus: „Și eu am făcut parte dintre sceptici”

Publicat: 03 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ionuț Dolănescu testat pozitiv la noul coronavirus Și eu am făcut parte dintre sceptici
Ionuț Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu și al Mariei Ciobanu

Ionuț Dolănescu a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

„Din fericire, cred că este o formă uşoară. Nu am simptome, nu am febră. Suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate, ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi, astăzi, ar fi trebuit să fim în SUA, să luăm urnele cu asalt şi să votăm în calitate de cetăţeni americani. Trebuia să şi lansez, zilele următoare, un nou album, dar nu se mai poate întâmpla.

Stăm în carantină 14 zile pentru că vineri am fost testați pozitiv. Nu aveam simptome, doar că am simţit nevoia  să fac acest gest, ştiind că plec peste hotare. În seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus că suntem pozitivi şi atunci am anulat zborurile şi stăm cuminți în casă”, a spus Ion Dolănescu.

„Din păcate, şi eu am făcut parte dintre sceptici. Dar iată că acest virus există, trebuie tratat cu seriozitate, trebuie să ne protejăm”, a mai spus artistul.

Ionuț Dolănescu – dezvăluiri scandaloase despre mama fratelui vitreg

Ionuț s-a folosit de invitația în emisiunea respectivă pentru a lansa noi atacuri la adresa fratelui său vitreg. Menționăm că Dragoș Dolănescu este stabilit în Costa Rica, împreună cu mama sa, Margarita Valenciano.

„Mama mea, Maria Ciobanu, a avut un alt statut în viaţa lui Ion Dolănescu. Mama lui Dragoş a fost o întâmplare în viaţa tatălui meu. Era o femeie frumoasă, era studentă la Cluj, la Medicină, tata primea scrisori la TVR, de la ea. Făcuse o pasiune pentru tata, el a luat-o într-un turneu, apoi nu s-au mai văzut o vreme. Când era gravidă în nouă luni a venit la uşa noastră cu burta la gură. Aşa s-a născut Dragoş. Tata l-a recunoscut şi chiar a deschis un proces ca să aibă grijă de el, dar Margarita, care acum este doctor ginecolog în Costa Rica, l-a scos fraudulos din ţară„, a declarat Ionuț Dolănescu, potrivit click.ro.

Dragoș Dolănescu i-a dat replica fratelui său

Cu toate că Dragoș Dolănescu este o fire mai calmă și mai temperată, el a comentat pe marginea acestor declarații. Bineînțeles că a fost deranjat de vorbele grele pe care le spune Ionuț Dolănescu despre el și mama sa.

„Ion (n.r. – regretatul artist Ion Dolănescu) a iubit-o foarte mult pe mama. Eu am ţinut enorm la Ionuţ, dacă îmi cerea să mă arunc de pe casă, mă aruncam, de dragul lui. Acum, de ce se comportă aşa şi dă în mine şi în mama? N-o să se schimbe niciodată. Poate că n-are treabă şi dă din gură aiurea. Eu muncesc mult în Parlamentul din Costa Rica, unde sunt deputat. Ajutăm oamenii săraci cu mâncare, am cărat şi eu saci cu alimente”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru click.ro.

Adauga un comentariu