Prima pagină » Cultural » Ionuţ Iftimoaie, „ars” la bani de Pro TV? Ce a făcut după eliminarea de la Survivor

Ionuţ Iftimoaie, „ars” la bani de Pro TV? Ce a făcut după eliminarea de la Survivor

17 apr. 2023, 11:32,
BZI.ro, în Cultural

Ionuţ Iftimoaie a ajuns în România, lângă familia sa, iar recent a făcut şi primele declaraţii despre experienţa pe care a trăit-o în Republica Dominicană. Fostul luptător a şocat o ţară întreagă în momentul în care a apărut în aeroport alături de colegul său, Kamara.

Nimeni nu se aştepta ca fostul luptător K1 să părăsească emisiunea, deşi acesta şi-a exprimat dorinţa de a se întoarce acasă de câteva ori.

Fanii emisiunii ştiau că fostul Faimos nu se află în pericol de eliminare, însă, experienţa pe care a trăit-o în junglă l-a afectat destul de mult. Ionuţ Iftimoaie a ajuns în România epuizat, dar a fost extrem de bucuros de revederea cu familia care l-a așteptat la aeroport.

„Sunt bine la modul că am ajuns acasă și acesta este lucrul cel mai important și încerc să mă conectez la viața reală la care sunt abonat mereu”, a precizat Ionuț Iftimoaie.

Ionuţ Iftimoaie, „ars” la bani de Pro TV?

În ceea ce priveşte banii pe care trebuie să îi primească Ionuţ Iftimoaie, se pare că acesta a câştigat pentru fiecare săptămână pe care a petrecut-o în junglă suma de 4.000 de euro. Rămâne de văzut ce se va întâmpla acum, având în vedere condiţiile în care acesta a părăsit concursul.

După mai bine de patru luni petrecute la Survivor România 2023, Ionuț Iftimoaie s-a transformat radical. Fostul luptător K1 a avut momente în care nu a mâncat deloc pentru că echipa sa nu a reuşit să câştige recompensele puse în joc. Din acest motiv a slăbit mai multe kilograme.

„10 kilogram am slăbit. Când am ales să vin acasă, am ales să vin sălbatic. Când s-a întâmplat să plec, am plecat direct”, a declarat Ionuț Iftimoaie.

Motivul dramatic pentru care Ionuț Iftimoaie a fost dat afară de la Survivor

În ediția care va rula în seara aceasta (nr. 44), pe micile ecrane, telespectatorii vor avea parte de un real șoc. Daniel Pavel, în cadrul Consiliului de Urgență, va anunța că fostul kickboxer va părăsi emisiunea Survivor România. Prezentatorul TV va anunța faptul că Ionuț Iftimoaie părăsește competiția din motive de natură personală. La mijloc nu va fi vorba despre vreun motiv medical sau că ar fi fost încălcat regulamentul. Momentul va avea o încărcătură emoțională.

„Am de făcut un anunț extrem de important. În această seară, pentru unul dintre voi va fi ultimul consiliu tribal. Ați auzit bine, unul dintre voi părăsește competiția. Și nu o face nici pe motive medicale, nici pe încălcarea regulamentului. Motivele sunt de natură personală. Lucruri de o importanță extremă, de natură personală. Asta înseamnă.. acasă! Este vorba despre Ionuț Iftimoaie”, va fi anunțul pe care Daniel Pavel îl va rosti, la Survivor România.

Ionuț Iftimoaie a fost dat afară de la Pro TV, pentru că trebuie să își rezolve problemele familiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *