Actualitate

Ionuț Moșteanu (USR-PLUS) vrea să ceară Biroului Reunit să supună moţiunea de cenzură la vot: Zilele lui Florin Cîțu sunt numărate

Publicat: 28 sept. 2021
Ionuț Moșteanu, liderul USR PLUS, declarație de presă
Ionuț Moșteanu cere convocarea Biroului Reunti pentru a supune la vot moțiunea de cenzură

Ionuț Moșteanu, liderul deputaţilor USR-PLUS din Parlament a avut o ieşire publică referitoare la moţiunea de cenzură. Acesta a declarat că zilele premierului Florin Cîțu sunt numărate şi că va cere Biroului Reunit să supună moţiunea iniţiată de USR-PLUS la vot.

Dacă acest lucru nu se va întâmpla, Ionuț Moșteanu a precizat faptul că parlamentarii formaţiunii politice vor vota moţiunea de cenzură depusă de PSD marți.

Ionuț Moșteanu va cere Biroului Reunit să supună la vot moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu

Într-o reacţie publică, Ionuț Moșteanu a declarat faptul că zilele lui Florin Cîțu de premier în Guvernul României sunt numărate şi că va solicita Biroului Reunit să supună la vot moţiunea de cenzură iniţiată de USR-PLUS și AUR. Pe de altă parte, dacă moţiunea de cenzură nu va putea fi supusă la vot, Ionuț Moșteanu a declarat că parlamentarii USR-PLUS vor vota moţiunea ce cenzură iniţiată de PSD:

” Vom cere un Birou Permanent astăzi să supunem moțiunea noastră la vot. Legat de moțiunea PSD, vom avea o discuție în Biroul Național la ora 14.00 și vom veni cu o poziție. Din punctul nostru de vedere moțiunea noastră trebuie să meargă înainte. Vom cere să meargă la dezbatere și vot cât mai repede: mâine, joi, luni, vedem când se poate”, a spus liderul deputaților USR PLUS, relatează Mediafax.

Acesta a adăugat că se așteaptă ca PSD să tergiverseze, să spună „stai să vedem, să așteptăm motivarea, pentru că nu lipsa de creativitate îi ține pe loc, ci reaua intenție cu care timp de trei săptămâni l-au protejat pe Florin Cîțu. PSD și PNL au făcut front comun pentru ca moțiunea noastră să nu ajungă la vot”.

PSD a depus deja o moţiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD a anunţat faptul că formaţiunea pe care o conduce a depus marți o moţiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu. Sorin Grindeanu a anunţat faptul că se aşteaptă să se respecte Constituția României iar în cel mai scurt timp să fie convocat Biroul Permanent Reunit:

Pentru Iohannis și slugile PNL – TU NU CONTEZI!

Tu te chinui. Ești cinstit. Ai bun-simț. Respecți reguli. Plătești facturi. Muncești mult. Ai copii. Și ți-au închis iar școala!

Iohannis și lacheii PNL n-au reguli! N-au lege! Au doar privilegii!

Tu te chinui!

Iohannis și ai lui ți-au rânjit în față și ți-au spus direct că TU NU CONTEZI! Au aliniat toate instituțiile statului – alea care pe tine te-au cocoșat cu amenzi!, pentru ca niște ultrași cu carnet de partid să se îmbrâncească, să se îmbulzească și să se huiduie între ei!

Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral! Dar pentru a-l ține, au schimbat legi peste noapte și ți-au ascuns ”strategic” 1.400 de cazuri COVID-19 doar în București.

Un “Festival al Sfidării Naționale”, după ce anul trecut ți-au ascuns morții pentru a face alegeri.

Te-au mințit! Te-au umilit! Pentru că ei cred că TU NU CONTEZI!

AJUNGE! a susţinut Marcel Ciolacu într-o postare publicată pe o reţea de socializare.

Pe de altă parte, conform unor surse se pare că CCR ar fi decis ca moțiunea de cenzură să fie votată în Parlamentul României.

Adauga un comentariu