Sport

Ionuț Radu, provocare din partea lui Inter: 4 meciuri foarte bune sau va fi inclus în noul transfer. Portarul pe care îl vrea Antonio Conte din sezonul viitor

Publicat: 07 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ionuț Radu provocare din partea lui Inter 4 meciuri foarte bune sau va fi inclus în noul transfer. Portarul pe care îl vrea Antonio Conte din sezonul viitor
Ionuț Radu va avea șansa de a debuta în acest sezon într-una dintre partidele cu Sampdoria, Roma, Juventus sau Udinese

Ionuț Radu ar putea primi o șansă nesperată pe final de sezon, din partea lui Inter. Antonio Conte este pregătit să-i ofere postul de titular în cele patru meciuri rămase de disputat, dar totodată se gândește să-l includă în afacerea unui nou transfer pentru nerazzurri: aducerea unui portar care să-l înlocuiască pe Samir Handanovic.
Cu titlul deja asigurat din etapa trecută, după victoria cu Crotone și pasul greșit al Atalantei, Inter își conturează deja strategia pentru sezonul viitor, în care Antonio Conte va avea pretenții mai mari și în ceea ce privește Liga Campionilor.
Unul dintre marile dubii din lot se îndreaptă chiar către postul de portar, acolo unde Samir Handanovic (36 de ani) a fost de neclintit în această stagiune, fiind unul dintre artizanii cuceririi unui nou scudetto, dar vârsta sa ridică semne de întrebare în privința evoluțiilor viitoare.

Ionuț Radu va avea șansa de a debuta în acest sezon într-una dintre partidele cu Sampdoria, Roma, Juventus sau Udinese

Tehnicianul lui Inter își dorește să ruleze cât mai mulți jucători în cele patru partide fără miză, rămase de disputat. Printre cei care ar putea profita de alegerile antrenorului care a adus titlul la Milano se află și Ionuț Radu, rezervă în acest sezon.

Potrivit presei din Italia, pentru goalkeeper-ul român ar putea urma 4 mari teste, care ar reprezenta chiar provocarea carierei. Mai exact, Ionuț Radu va avea șansa de a debuta în acest sezon într-una dintre partidele cu Sampdoria, Roma, Juventus sau Udinese.
Conte își dorește ca în ultimele dueluri să alterneze titularii cu rezervele, iar la final să tragă concluziile pentru următorul sezon. Tot mai multe publicații din Italia au titrat în aceste zile că ultima țintă a antrenorului italian pentru buturile interiste este Emil Audero, goalkeeperul Sampdoriei.
Portarul de 24 de ani a avut prestații bune în acest sezon, de perspectivă și este evaluat la 25 de milioane de euro în prezent.

Pe urmele lui Audero se mai află și Juventus

Născut la Mataram, în Indonezia, din tată indonezian și mamă italiană, Audero a ales să joace pentru Italia atât la juniori, cât și la tineret, însă nu a evoluat până acum pentru naționala mare a Italiei, ceea ce-l păstrează eligibil pentru a juca în tricoul țării natale.
Pe urmele lui Audero se mai află și Juventus, însă Inter intenționează să o convingă pe Sampdoria prin a-i include în transfer, pe lângă o sumă consistentă, și pe Ionuț Radu și tânărul atacant Samuele Mulattieri.

Adauga un comentariu