Cancan ultimă oră

Ipoteză șoc în cazul tentativei de omor a Mirelei Vaida. Sorin Ovidiu Bălan: ”Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o”

Publicat: 20 mart. 2021
Ipoteză șoc lansată de Sorin Ovidiu Bălan în cazul tentativei de omor a Mirelei Vaida. Ce spune celebrul jurnalist despre atacatoarea prezentatoarei TV? Cine este, de fapt, femeia care a vrut să o omoare în direct pe vedetă?

Ipoteză șoc lansată de Sorin Ovidiu Bălan în cazul tentativei de omor a Mirelei Vaida. Ce spune celebrul jurnalist despre atacatoarea prezentatoarei TV? Cine este, de fapt, femeia care a vrut să o omoare în direct pe vedetă?

Situația șocantă cu care s-a confruntat ieri Mirela Vaida a zguduit din temelii întreaga țară. Celebra prezentatoare TV a fost atacată în direct, în timp ce prezenta emisiunea ”Acces Direct”, de o femeie dezbrăcată. Atacatoarea a intrat în platoul emisiunii și a încercat să o omoare pe prezentatoarea TV cu un bolovan. Acum, o ipoteză șoc lansată de Sorin Ovidiu Bălan aruncă în aer cazul tentativei de omor a vedetei.

Ipoteză șoc în cazul tentativei de omor a Mirelei Vaida. Sorin Ovidiu Bălan aruncă bomba

Jurnalistul a povestit filmul incidentului șocant pentru dcnews.ro, susținând că femeia ”a venit întâi în parcarea din spate, acolo unde este o rulotă părăsită”. Imediat după, s-a dezbrăcat și a intrat pe ușa laterală a platourilor de filmare, ușă nepăzită, cunoscută doar de cei din producție. În clipa în care a văzut că Mirela Vaida a început emisiunea, femeia a intrat în platou și a încercat să o omoare.

”S-a întors, s-a pitit după tomberoane, după care, când a auzit semnalul că a început emisiunea, a intrat și a dat cu piatra. Noroc ca nu a nimerit-o pe Mirela. Mai avea două pietre în sacoșa pe care a lăsat-o la îndemână.”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan, potrivit sursei citate.

Șocat la rândul său de cele întâmplate, Sorin Ovidiu Bălan nu-și explică cum s-a putut întâmpla o asemenea situație, lansând două ipoteze de-a dreptul șocante: atacatoarea ori a mai fost în trecut în patoul emisiunii ”Acces Direct”, ori cineva a îndrumat-o pentru a-și duce la bun sfârșit planul criminal.

”După părerea mea, femeia n-avea cum să vina din Iași și să nimerească intrarea. Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o.”, a mai spus celebrul jurnalist.

Anunțul făcut de Poliție, după incident

Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului și au imobilizat-o pe femeia care a vrut să o omoare pe Mirela Vaida. Mai mult decât atât, polițiștii au transmis primul comunicat cu privire la incidentul șocant care a avut loc. Atacatoarea a fost reținută și dusă la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București.

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, informează oamenii legii.

Comentarii
Adauga un comentariu