National

Ipoteză şocantă în cazul dispariţiei lui Sebi: ”L-a luat careva cu maşina şi nu mai vrea să-l dea”

Publicat: 29 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ipoteză şocantă în cazul dispariţiei lui Sebi L-a luat careva cu maşina şi nu mai vrea să-l dea
Un cunoscut al familiei a lansat o ipoteză şocantă în cazul dispariţiei lui Sebi, băiatul despre care nu se mai ştie nimic de aproximativ trei săptămâni

Un cunoscut al familiei a lansat o ipoteză şocantă în cazul dispariţiei lui Sebi, băiatul despre care nu se mai ştie nimic de aproximativ trei săptămâni. Din păcate, anchetatorii nu au reuşit încă să dea de urma băiatului.

Sebastian Ionel Corbei, în vârstă de 7 ani, a dispărut fără urmă în urmă cu aproape trei săptămâni. De atunci şi până acum, băieţelul este căutat de oamenii legii.

Ipoteză şocantă în cazul dispariţiei lui Sebi

Alertă maximă în Arad pentru a-l găsi pe micuţ care este dispărut de acasă de trei săptămâni. Din păcate, până acum, totul a fost în zadar. Un cunoscut a venit cu o ipoteză şoc. Cunoscuţii familiei lui Sebastian susţin că băiatul era foarte bine familiarizat cu zona, prin urmare iese din calcul ipoteza că s-ar fi pierdut.

„Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile şi l-a văzut pe copil acolo şi după un timp nu a mai ştiut nimic de el. El a crezut că s-a întors acasă.
Bănuiesc că copilul, din greşeală, a ieşit la asfalt, l-a luat careva cu maşina şi nu mai vrea să-l dea”, a spus tatăl lui Sebastian.

Autorităţile au precizat faptul că sunt în continuare în alertă, în căutare băiatului.

Apelul poliţiştilor

Cei care deţin informaţii care ar putea duce la găsirea băiatului dispărut sunt rugaţi să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Sebastian este cel mai mare copil al familiei şi mai are încă 3 fraţi. Are un metru şi 20 şi constituţie atletică. Poliţiştii arădeni au făcut publică poza băiatului în speranţa că cineva l-ar putea recunoaşte, în cazul în care s-a rătăcit pe undeva.

Sebastian are 1,20 metri înălţime, păr şaten, faţa ovală şi constituţie astenică. Nu se cunoaşte îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariţiei.

Persoanele care îl cunoşteau pe Sebi spun că el cunoştea foarte bine zona şi nu avea cum să se rătăcească.

Deşi au apărut noi indicii în cazul lui Sebastian, autorităţile îi roagă pe toţi cei care deţin informaţii care ar putea duce la găsirea minorului sunt rugaţi să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Lucian a dispărut din judeţul Cluj. A fost căutat toată noaptea

Lucian, în vârstă de 13 ani, a dispărut din judeţul Cluj. Băiatul din localitatea Floreşti a părăsit domiciliul acum două zile, pe 27 ianuarie, şi nu s-a mai întors. Poliţia a trimis semnalmentele băiatului şi solicită ajutorul populaţiei pentru găsirea lui.

Autorităţile au fost sesizate de faptul că, la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, PLEŞĂ LUCIAN MARIAN, în vârstă de 13 de ani, din comună Floreşti, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Mai mulţi voluntari din judeţul Cluj au făcut noapte albă pentru a-l căuta. Poliţiştii şi voluntarii unei asociaţii au căutat pe toate străzile din localitate, dar şi pe câmpurile şi pădurile din apropiere, însă fără rezultat.

Semnalmentele copilului sunt: înălţime aproximativ 1.50 m, greutate 50 kg, păr şaten închis, scurt.

În momentul dispariţiei, acesta purta o geacă din fas de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare gri închis, încălţăminte sport de culoare alb cu albastru, precum şi o mască de protecţie de culoarea neagră cu un desen tip flacără.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Adauga un comentariu