Local

Iresponsabilitate cu iz penal la UMF Iaşi! Un doctor tine încă cursuri – FOTO

Publicat: 18 mart. 2020

Incredibil! Deşi există un ordin clar dat de autorităţile romane referitor la închiderea tuturor universităţilor, UMF Iaşi prin doctorul Irina-Iuliana Costache. Aceasta sfidează legile din România şi încă ţine cursuri cu studenţii deşi este ilegal.

Arina-Iuliana Costache este fost prorector al UMF Iaşi, o apropiată a actualului rector Viorel Scripcariu. Nici nu este de mirare că ea încalca orice recomandare de a nu mai face cursuri / stagii cu studenţii / rezidenţii.

 

Comentarii
  • Doar din dorinta de a mai manca ceva r…hat despre rector, o faceti „apropiata” pe FOSTA pro-rectorita si confundati studentii (care vor fi medici) cu rezidentii (care sunt DEJA medici). Ce kknari mai puteti fi! Si lasi pe deasupra, ca nici macar nu aveti curaj sa semnati (ala/aia cu maro la gura).

  • Ce prosti puteti fi, astia de la buna zoaia iasi. Stiti macar diferenta intre curs cu studentii si prezentare de caz din clinica, tinuta de si pentru medicii rezidenti? Care „prietena” a doctoritei Costache a comandat aceasta mizerie? Tot astia care s-au dat peste cap sa nu mai fie prorector? Ia sa vedem care ar fi in top: Luminița, tu sa fii? Sau Smarandița?

Adauga un comentariu