Actualitate

Irina Columbeanu face bani frumoși în America. Preocuparea care i-a adus mii de euro

Publicat: 24 iun. 2022
Irina Columbeanu bani
Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a câștigat mii de euro din pictură

Fiica Monicăi Gabor, Irina Columbeanu, câștigă bani frumoși la vârsta de 15 ani, pictura aducându-i până acum câteva mii de euro. Totodată, adolescenta se concentrează în prezent și pe obținerea permisului de conducere. Mai mult, Irina Columbeanu pare să se fi hotărât și asupra carierei, dorindu-și să devină avocat.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți din 2006 și până în 2011, iar în urma relației pe care au avut-o a venit pe lume fiica lor, Irina. Dacă inițial fata a rămas în custodia tatălui, de la vârsta de 12 ani aceasta a mers în America, la mama ei. Astfel, Irina pare să se fi acomodat perfect peste Ocean, a terminat primul an de colegiu și se concentrează pe ceea ce-i poate rezerva viitorul.

Irina Columbeanu face bani frumoși în America

Irina Columbeanu pare să fi descoperit rețeta succesului din punct de vedere financiar, chiar dacă nu are nici 18 ani. Fiica Monicăi Gabor locuiește de trei ani în America, într-o locuință exclusivistă din Malibu. Recent, s-a aflat că fiica lui Irinel și a Monicăi a devenit independentă financiar și aceasta datorită unei pasiuni artistice.

Deși mai are trei ani până la vârsta majoratului, tatăl său spune că pasiunea pe care o are încă de mică a transformat-o acum într-o tânără cu zeci de mii de euro în cont. Darul de a picta și zecile de tablouri pe care deja le-a scos la vânzare, îi aduc Irinei bani frumoși în cont.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca. Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, a declarat fostul milionar de la Izvorani.

Irina Columbeanu vrea să obțină permisul de conducere

Deși face bani din pictură, Irina Columbeanu este încă în căutarea unui drum în viață, astfel că activitățile sale din țara tuturor posibilităților sunt multiple și diverse. Iri, așa cum îi spun apropiații, mărturisește că fiica sa și-a schimbat prioritățile de când a părăsit România, fiind acum pasionată, pe lângă artă, și de sport. Totodată, pentru că regulile sunt altele în SUA, Irina învață acum și pentru a-și obține permisul de conducere.

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani”, a completat acesta.

Este atrasă de avocatură

Cât despre viitorul profesional, se pare că fiica Monicăi Gabor a trecut de la o extremă la alta. Dacă în urmă cu ceva timp îi spunea tatălui ei că vrea să urmeze meseria de medic, acum tânăra s-a reprofilat și își dorește să devină avocat.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a mai spus fostul soț al Monicăi Gabor.
Adauga un comentariu