Cancan

Irina Columbeanu, o adolescentă cu alură de manechin. Tânăra a moștenit frumusețea mamei

Publicat: 22 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina Columbeanu o adolescentă cu alură de manechin. Tânăra a moștenit frumusețea mamei
Irina nu mai este de mult fetița drăgălașă așa cum o știam pe când locuia în România

Irina Columbeanu nu mai este o fetiță, ci a devenit o adolescentă în toată regula care capătă pe zi ce trece trăsături de top model. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a împlinit de curând 15 ani, ea fiind elevă la un renumit colegiu din America. Pe lângă faptul că Irina Columbeanu are rezultate foarte bune, tânăra pare să fi moștenit din plin trăsăturile frumoase ale mamei sale.

Irina Columbeanu, fiica lui Irinel și a Monicăi, a împlinit luna aceasta 15 ani şi e complet transformată de când s-a mutat în America, la mama sa. Adolescenta seamănă tot mai mult, pe zi ce trece, cu fosta doamnă Columbeanu, aşa cum o demonstrează şi o serie de imagini publicate recent de Irina. După cum se poate vedea cu ochiul liber, fata de 15 ani ar putea să înceapă cu succes o carieră în lumea modelling-ului.

Irina Columbeanu, o adolescentă în toată regula

Parcă mai zilele trecute era fetița dulce care se afișa prin Capitală cu tatăl ei de mână, însă acele imagini sunt o amintire. Irina Columbeanu se află de trei ani în Statele Unite ale Americii alături de mama sa și a devenit o adolescentă în toată regulă. Iar la cum arată în prezent ea ar putea oricând să deflizele pe podiumurile de modă. De când s-a mutat în Malibu, fiica Monicăi și a lui Irinel s-a transformat total şi a învăţat şi să îşi pună în valoare trăsăturile fizice pe care le-a moştenit de la mama sa.

Mai mult, fiica fostului milionar de la Izvorani are încredere în sine, ceea ce se vede din felul în care pozează şi ştie să atragă atenţia. Irina a publicat recent o serie de imagini, realizate în casa din Malibu în care stă cu mama ei şi partenerul de viață al acesteia, milionarul chinez Mr Pink. Adolescenta şi-a etalat picioarele de model într-o rochie neagră, destul de scurtă pentru a le pune în evidenţă, dar suficient de lungă pentru a fi potrivită vârstei pe care o are.

În plus, Monica Gabor îşi susţine mereu fiica, fiind mândră de Irina. Dovada o face şi cel mai recent comentariu lăsat de fosta doamnă Columbeanu, în dreptul noilor imagini cu adolescenta: „You understood the assignment” (trad. „Ai înţeles tema”).

Fiica lui Irinel Columbeanu s-a mutat de trei ani în SUA

Irina s-a mutat de trei ani în Malibu, Statele Unite al Americii, unde locuieşte cu mama sa, Monica Gabor, şi Mr Pink, al cărui nume real este Poe Qui Ying Wangsuo. Irina Columbeanu nu este doar o adolescentă foarte frumoasă, ci şi una foarte deşteaptă şi s-a integrat perfect peste Ocean. În iunie 2021, ea a absolvit acolo echivalentul ciclului gimnazial în România, iar acum este eleva la colegiu.

Chiar dacă este departe de tatăl ei, Irina păstrează legătură cu Irinel Columbeanu, iar la lansarea primului volum al cărţii acestuia, în 15 decembrie, l-a felicitat pe reţelele sociale. Bucuros că fiica lui îl susţine, fostul milionar a publicat şi el un mesaj pentru Irina.

„Mulțumesc frumos, Irina! Sărbători fericite, ai grijă de tine și don’t miss a rooftop live view of the world famous LA New Year’s Eve fireworks” (n.r. – Nu rata să vezi live, de la înălțime, celebrul foc de artificii din Los Angeles, de Anul Nou)”, a scris Irinel, pe Instagram, pentru Irina Columbeanu, frumoasa adolescentă în vârstă de 15 ani.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu