Prima pagină » Cancan ultimă oră » Irina Diaconescu, uimită de ce a putut să spună fiica ei cea mare, Victoria. Cum a reacționat influencerița: „M-a lovit puternic la încredere”- FOTO, VIDEO

Irina Diaconescu, uimită de ce a putut să spună fiica ei cea mare, Victoria. Cum a reacționat influencerița: „M-a lovit puternic la încredere”- FOTO, VIDEO

24 feb. 2024, 11:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

De curând, Irina Diaconescu a rămas uimită de ce a putut să spună fiica ei cea mare, Victoria. Iată cum a reacționat influencerița la cele auzite din partea micuței sale fetițe!

Irina Deaconescu este una dintre cele mai cunoscute, dar și apreciate vloggerițe de la noi din țară. Ei bine, știm despre aceasta că este căsătorită cu cunoscutul fotbalist Cristi Manea. Mai mult, știm despre relația celor doi că s-au căsătorit în urmă cu aproape două luni.

Pentru marele eveniment, influencerița și fotbalistul s-au pregătit intens pentru cea mai importantă zi din viața lor, motiv pentru care le-au arătat fanilor momente speciale de la nuntă lor. Cât despre petrecerea de nuntă, Cristi și Irina Manea au ales să facă nunta la malul mării, într-un cadru de poveste.

Irina Diaconescu, surprinsă de ce a putut să spună fiica ei cea mare, Victoria

Irina Diaconescu este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde postează zilnic conținut cu activitățile și evenimentele care au loc în viață ei și a familiei sale.

De curând, celebra influenceriță de la noi a ținut să le povestească celor ce o urmăresc cum a rămas ea surprinsă în urma unei replici pe care micuța Victoria, fiica cea mare a aceștia, a spus-o, fără să își dea seamănă ce înseamnă, de fapt.

„Un copil de trei ani m-a lovit puternic la încredere. Nu e vorba de orice copil, ci de fetiță mea de trei ani, Victoria, care astăzi a avut o activitate la școală, am mers și eu, am susținut această activitate. Ieri am anunțat-o că voi veni la ea la grupa și mi-a zis: „Da, mami, să te machiezi”.”, a povestit irina Deaconescu, recent, pe TikTok.

Cum se descurcă vloggerița cu cele două fetițe

Mai mult decât atât, Irina Deaconescu a vorbit și despre vacanțe, acolo unde susține că nu merge, întotdeauna, însoțită de soțul ei, iar asta pentru că el este mai mult ocupat cu sportul de performanță pe care îl face la echipa de fotbal CFR Cluj.

„Se întâmplă foarte rar să fie și Cristi cu noi în vacanțe, se întâmplă să fiu mai mereu eu cu mami și fetele. Cristi nu prea vine. Este destul de greu să te relaxezi în vacanță. Știm să dăm valoare lucrurilor pe care le avem împreună, nu le avem atât de des și încercăm să profităm de momente.”, a precizat vloggerița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *