Actualitate

Irina Fodor, dezvăluiri despre Asia Express 2024! „Drumul Zeilor se deschide pentru noi!”

Publicat: 28 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina Fodor dezvăluiri despre Asia Express 2024 Drumul Zeilor se deschide pentru noi
Irina Fodor a făcut dezvăluiri despre Asia Express 2024, pe pagina ei de Facebook

Irina Fodor a făcut dezvăluiri despre Asia Express 2024. Prezentatoarea reality-show-ului de la Antena 1 a oferit detalii din culisele emisiunii care va aduce echipei câștigătoare suma de 30.000 de euro. Asia Express 2024 – Drumul Zeilor va fi oricum, numai ușor nu pentru concurenții din acest sezon ai show-ului. Sezonul acesta va duce echipele participante în Thailanda, Malaezia și Indonezia. Drumul Zeilor are o etapă în plus față de edițiile trecute, ceea ce înseamnă că emisiunea este împărțită în 11 etape.

Irina Fodor, dezvăluiri despre Asia Express 2024!

Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii Asia Express 2024 – Drumul Zeilor a făcut dezvăluiri din culisele competiției la capătul căreia câștigătorii vor pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro.

„Dragii mei, timpul a trecut pe nesimțite și în doar câteva zile plecăm într-o nouă aventură magnifică! Schimbăm continentul, dăm start cursei în… Asia! Vom călători peste 7.000 de kilometri prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. De abia aștept să descoperim locuri uimitoare și să împărtășesc povestea lor cu voi! Concurenții sunt pregătiți, numele lor au fost comunicate oficial și nu mai pot de nerăbdare să îi văd în acțiune! Drumul Zeilor își deschide calea pentru noi, emoțiile sunt deja intense și cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos!”, a transmis Irina Fodor pe pagina de Facebook.

La ce să ne așteptăm în acest sezon al emisiunii Asia Express

În acest sezon, concurenții nu vor avea acces la telefonul mobil și vor trebui să trăiască cu un singur dolar pe zi. În fiecare seară, vor trebui să își caute cazare. În plus, temperaturile ridicate le vor da mari bătăi de cap.

Anul acesta, cele 9 echipe de la Asia Express 2024 – Drumul Zeilor își vor începe traseul din Thailanda. Concurenții vor trebui să dea totul pentru a ajunge la destinația marii finale a sezonului șapte, și anume Bali. Concurenții vor avea de-a face cu obiceiuri stranii și totuși spectaculoase.

Mai mult, în calea lor vor ieși oameni cu religii diferite. Și barierele lingvistice vor fi adevărate provocări pentru mulți dintre ei.

În acest sezon, se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro următoarele cupluri: Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de la radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul său, Cosmin Vijeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache.

„Asia Express înseamnă pentru mine dorința de a mă transforma din: “a avea” în “a fi”, așa cum este și cultura țărilor prin care ajungem. Vreau să trec prin această experiență și șansă, în același timp, pe care mi le dă viața, parcurgând acest drum fără a avea nimic, ci doar pe mine și pe cea mai bună prietenă alături. Știu sigur că Andreea și cu mine vom face tot ce putem să ne demonstrăm cine suntem cu adevărat, care e forța noastră, și puterea noastră de acceptare și de a merge mai departe“, a spus Anca Țurcașiu, unul dintre concurenți.

Altfel, Irina Fodor a făcut dezvăluiri despre Asia Express 2024, pe pagina ei de Facebook.

Adauga un comentariu