Cancan ultimă oră

Irina Fodor, pusă la zid de fanii Asia Express: ,,Ai fost răutăcioasă. Gina nu făcea așa”

Publicat: 23 oct. 2021
Irina Fodor in vârstă de 31 de ani zambeste larg
Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol în cele două emisiuni pe care le prezenta iubita lui Smiley: ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”

Irina Fodor a fost pusă la zid de fanii emisiunii ”Asia Express”. După ce Lorelai Bratu și Zarug au părăsit competiția, prezentatoarea TV a avut un discurs care nu a fost pe placul telespectatorilor.

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol în cele două emisiuni pe care le prezenta iubita lui Smiley: ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”. Micuța Josephine are acum nevoie de toată atenția Ginei, însă vedetei îi lipsesc momentele petrecute alături de colegii săi și concurenții dornici să-și depășească limitele.

Aventura ”Asia Express” a început deja de câteva săptămâni, iar noua prezentatoare TV a fost pusă la zid de fanii show-ului de la Antena 1. Urmăritorii au rămas cu un gust amar, după ce Zarug și Lorelai Bratu au părăsit competiția. Trei echipe au intrat în cursa pentru Ultima Șansă – Patrizia Paglieri & Francesco, Lidia Buble & Estera și Zarug & Lorelei Bratu. Primele două au reușit să ajungă în timp util, dar pentru Zarug și Lorelai totul s-a sfârșit.

”Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că o să plecăm în această formație. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni.

Nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei, pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi aici pentru ei”, a spus Irina Fodor.

”Ai fost foarte răutăcioasă și penibilă”

Discursul Irinei Fodor i-a enervat la culme pe fanii ”Asia Express”, care au criticat-o dur pe prezentatoare. I-au reproșat faptul că Gina Pistol nu era atât de tăioasă și astfel s-au format două tabere în rândul urmăritorilor.

”Păcat de discursul tău de la final, faptul că ei au limite fizice nu scuză comportamentul tău, cel mai urât final de episod. Au așteptat în trecut concurenți până la ora 3.00 noaptea. Erau plini de transpirație, chiar au încercat, să te văd ce alergai tu dacă aveai 120 kg / Ai fost foarte răutăcioasă și penibilă în emisiunea de aseară… ați încercat să îi puneți pe Zarug și pe Lorelei într-o lumină proastă (deși oamenii ăia erau transpirați, terminați și chiar au dus probele la sfârșit… așa cum au putut ei) ca să vă justificați comportamentul vostru execrabil… nici măcar un ”La revedere” nu ați fost în stare să le ziceți… execrabil!!! De acum ați rămas între voi, falșii / Gina nu făcea așa”, au fost câteva dintre comentariile dure ale fanilor.

Adauga un comentariu