Cancan ultimă oră

Irina Loghin are o formă fizică de invidiat la 82 de ani. Care este secretul artistei?

Publicat: 12 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina Loghin are o formă fizică de invidiat la 82 de ani. Care este secretul artistei
În urmă cu 40 de ani, Irina Loghin a luat decizia de a renunța complet la consumul de carne

Pe 19 februarie, Irina Loghin împlinește 82 de ani, o vârstă pe care nu și-o arată absolut deloc. Artista este într-o formă fizică de invidiat. Interpreta de muzică populară se simte foarte bine, iar asta se vede și din exterior. Fanii ei au toate motivele să o admire, atât pentru cariera artistică excepțională, cât și pentru stilul de viață pe care l-a adoptat și care o ajută să fie mereu în formă.

Cum a reușit Irina Loghin să se mențină în formă

În ciuda stilului de viață haotic și extrem de solicitant, pe care îl au de obicei artiștii, Irina Loghin și-a impus niște reguli pe care le respectă și astăzi cu sfințenie. Îndrăgita artistă de muzică populară are 82 de ani, dar nu își arată vârsta.

În urmă cu 40 de ani, Irina Loghin a luat decizia de a renunța complet la consumul de carne. De atunci și până acum, multe s-au întâmplat, dar artista nu s-a abătut de la principiile sale de viață.

Chiar și de sărbători, cântăreața găsește alternative la mâncarea tradițională și reușește astfel să se bucure de o masă bogată, dar sănătoasă. De exemplu, anul acesta, de Crăciun, Irina Loghin a pregătit mai multe tipuri de salată, sarmale din pește, ghiveci și tocăniță de legume.

Sfatul Irinei Loghin pentru doamne și domnișoare

Artista a dezvăluit că face sport în fiecare zi și că simte cum mișcare o ajută foarte mult. Irina Loghin le-a sfătuit și pe doamnele care vor să se mențină în formă, să nu omită activitatea fizică pentru că este extraordinară, iar efectele sale nu sunt de neglijat.

„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos. Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult”, a declarat Irina Loghin pentru Antena 3.

Într-un alt interviu, artista a dezvăluit că în fiecare dimineață bea un pahar de cătină, pe stomacul gol. Din dieta ei nu lipsesc semințele și imediat cum apar verdețurile își cumpără leurdă și își face salată cu ulei de măsline și puțină zeamă de lămâie. Tot Irina Loghin a mai spus că zilnic se plimbă o oră jumătate sau două, indiferent de e ger sau caniculă.

Adauga un comentariu